Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Termeni si conditii de utilizare a siteului Firme.MD

 1. ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE

  Site-ul, serviciile si continutul www.firme.md sunt oferite utilizatorului conditionat de acceptul acestuia din urma, fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca utilizatorul nu accepta termenii si conditiile specificate in prezentul contract, el trebuie sa inceteze imediat folosirea site-ul www.firme.md si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. Prin utilizarea site-ului, utilizatorul afirma ca accepta sa respecte termenii si conditiile prezentate in acest contract. Site-ul www.firme.md poate revizui acest document in orice moment, prin actualizarea acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile de utilizare, cu scopul de a le putea consulta in orice moment.

 2. DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

 Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale atunci cand acestea i se cer.  UTILIZATORUL ESTE RESPONSABIL, CIVIL SI PENAL, DE PROPRIILE ACTIUNI PRECUM SI DE CONSECINTELE PE CARE ACESTEA LE POT AVEA, IN URMA PUBLICARII MATERIALELOR INFORMATIVE PE SITE. FURNIZORUL DE SERVICII www.firme.md NU ARE NICI O RESPONSABILITATE JURIDICA FATA DE INFORMATIILE PUBLICATE SAU TRANSMISE DE CATRE UTILIZATORI, PENTRU CONTINUTUL ACESTORA, PENTRU VERIDICITATEA TEXTELOR, A FOTOGRAFIILOR SAU A ORICARUI ALT MATERIAL FURNIZAT SI FOLOSIT DE UTILIZATORI IN CONCEPEREA ANUNTURILOR SAU A ORICARUI SPATIU PUBLICITAR. In cazul in care www.firme.md, are motive sa suspecteze ca anumite informatii publicate de utilizator nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a modifica/sterge informatiile publicate de acesta si de a interzice accesul la serviciile oferite prin intermediul site-ului www.firme.md, fara o notificare prealabila a acestuia.

 Utilizatorul se obliga sa respecte integral urmatoarele cerinte necesare pentru buna desfasurare a serviciilor:

• sa nu foloseasca majuscule la completarea anunturilor;

• sa nu adauge anunturi cu continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, politic sau discriminatoriu, precum si anunturi care indeamna la ura rasiala sau etnica;

• sa nu pretinda ca este o alta persoana sau un reprezentant al unei institutii sau firme daca acest lucru nu este adevarat si sa nu posteze anunturi in numele unei alte persoane, institutii  sau firme fara acordul acesteia;

• sa nu foloseasca un limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja pe alti utilizatori ai site-ului www.firme.md;

• sa nu foloseasca poze obscene sau cu caracter pornografic, nici alte materiale care ar putea deranja pe alti utilizatori ai site-ului www.firme.md;

• sa nu incarce, difuzeze, posteze in nici un fel datele de identificare ale altor utilizatori;

• sa nu incalce in vreun fel procedurile si politicile retelelor sau serverelor conectate la site;

• sa nu adauge anunturi in rubrici care nu au legatura cu continutul anunturilor;

• sa nu foloseasca adresele de contact ale altor utilizatori pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (Spam);

• sa nu introduca anunturi care sa faca publicitate unor site-uri, publicatii, produse, servicii care sa concureze cu domeniul de activitate al www.firme.md;

• sa nu introduca anunturi care sa contina reclama sau date de contact reprezentate printr-un numar de telefon cu suprataxa.

• anuntati Furnizorul in cazul identificarii unei incercari de frauda.

3. DREPTURILE FURNIZORULUI

Furnizorul http://www.firme.md/ nu are obligatia de a controla informatiile oferite de catre utilizator si disponibile pe site. Materialul furnizat de catre utilizator poate fi neplacut, vatamator sau inexact, poate contine greseli de scriere. Singurul raspunzator pentru forma, continutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. In eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Furnizorul www.firme.md este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. De asemenea, Furnizorul www.firme.md isi rezerva dreptul de a stoca in baza de date anunturile si adresele de contact furnizate de catre utilizator pe care poate sa le foloseasca in scopuri publicitare insa nu isi asuma nici o responsabilitate fata de intarzierile care pot aparea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile, din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe. In plus, Furnizorul www.firme.md nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale. Furnizorul poate oferi altor parti (numite terti) anumite informatii referitoare la utilizatorii site-ului www.firme.md. Informatiile furnizate catre terti nu vor contine date personale de identificare, cu exceptia cazurilor in care utilizatorul si-a dat acordul explicit pentru acest lucru sau in cazul in care solicitarea este necesara pentru a respecta legea, procedurile judiciare sau pentru a putea aplica prezentul contract.

Furnizorul www.firme.md isi rezerva dreptul de a informa utilizatorii prin intermediul postei electornice/telefonic referitor la noi promotii sau noi optiuni puse la despozitie de catre Firme.MD

4. PUBLICITATE SI PROMOTII

Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea utilizatorului si a respectivelor companii.  Nu suntem raspunzatori si nu vom putea fi trasi la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale portalului. Prin agrearea termenilor prezentelor conditii acordati dreptul de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

5. DESCRIEREA SERVICIILOR OFERITE DE FURNIZOR     

Serviciile oferite de catre site-ului www.firme.md se adreseaza in special firmelor si utilizatorilor de Internet din Rep. Moldova si sunt servicii sub forma de abonament anual. In cazul acestor servicii plata abonamentului se poate realiza prin virament bancar, card, precum si prin alte metode de plata agreate de catre utilizator si puse la dispozitie de catre www.firme.md.

Serviciile se refera la afisarea pe site-ul www.firme.md a anunturilor (text, imagine) si la promovarea prin intermediul “e-mail-urilor informative” a produselor, serviciilor etc clientilor nostri.

6. INCHEIEREA ACORDULUI   

Furnizorul www.firme.md isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui accord de utilizare, fara o notificare prealabila a utilizatorului. De asemenea, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

7. LIMITARI ALE RASPUNDERII     

Utilizatorul a luat la cunostinta si este de acord ca nu vom fi raspunzatori pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, pagube pentru pierderei de profit, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile sau orice alt fel de pagube.
 

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.0451
USD 17.8024
RON 3.8264
RUB 0.1994
GBP 22.6214
UAH 0.4376
BGN 9.7379
TRY 0.5446

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD