Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Intrebari frecvente

Cat costa sa inregsitrez firma in catalogul Firme.MD?

Inregistrarea in catalogul Firme.MD este GRATUITA. Exista si pachete cu plata, pentru a va oferi mai multe posibilitati,  mai multe detalii gasiti pe pagina servicii.

Cat de corecte sunt datele?

Datele sunt de tip: cea mai recenta informatie disponibila. In cazul firmelor care au web-site sau care apar in diverse publicatii, cataloage precum si in cazul firmelor membre, datele sunt mai recente si mai corecte. Firmele care prin natura activitatii lor nu doresc sa fie contactate sau nu vor ca datele lor sa fie cunoscute, este posibil sa nu apara in catalog sau datele acestora sa nu fie tocmai recente.

De unde sunt culese datele?

Datele sunt obtinute din surse publice, paginile de web ale companiilor, publicatii oficiale, prin direct marketing, de la membrii site-ului si prin colaborari cu diversi parteneri care gestioneaza date de tip similar

Cum platesc?

In acest moment se poate incarca contul dvs pe Firme.MD prin urmatoarele metode:

  1. Plata online cu credit card.
  2. Transfer bancar (din orice bancă) la contul firme.md în Victoriabank
  3. Paypal
  4. Webmoney

Pentru a suplini contul dvs, intrati in cont, in meniul Cont treceti pe pagina Incarca contul, algeti suma pe care doriti sa o puneti in cont, dupa ce ati ales suma o sa aveti posibilitatea de a alege modalitatea de plata, urmati instructiunile.

Dupa confirmarea platii contul dvs se va suplini cu suma platita.

Cum activez un pachet cu plata?

Dupa ce ati incarcat contul dvs cu suma necesara pentru un pachet cu plata este necesar sa va logati in contul dvs. aici: cp.firme.md mergeti in meniul Cont -> Schimbati tipul abonamentului, alegeti abonamentul dorit si salvati optiunea.

             

Chisinau

Moldova

-2,9°C
29.01.2023, 9.00
NNW 6 m/s vt
751,6 mm Hg pr.  79% um.

MDL 1
EUR 19.0630
USD 17.7776
RON 3.8496
RUB 0.2221
GBP 21.9677
UAH 0.4814
BGN 9.7468
TRY 0.8923

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD