Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

MAKEUP

MAKEUP este un magazin online cu sediul și depozit principal în Polonia, care se ocupă cu comercializarea produselor Beauty. Aici aveți posibilitatea să alegeți dintr-o varietate mare de branduri și produse cunoscute.


Asigurăm calitatea
Încrederea clienților constituie un element important pentru noi. De aceea, colaborăm doar cu reprezentanții oficiali, care garantează calitatea produselor livrate în cele mai mari rețele comerciale din Europa. Produsele au certificate prevăzute de legislația europeană. În afară de aceasta, magazinul are propriul sistem de control, care asigură cele mai bune produse.

Livrare accesibilă
MAKEUP livrează produse pe întreg teritoriul Republicii Moldova. După efectuarea comenzii, coletul este trimis din Polonia la locul indicat în formular. Comanda o puteți ridica la un punct de ridicare specific din zona dvs. sau primi prin curier direct la ușă.


Returnare
În cazul în care constatați că produsul diferă de comanda inițală, sau a avut de suferit careva accidentări și nu poate fi utilizat conform destinației, vă punem la dispoziție un sistem de returnare. Aveți posibilitatea să solicitați returnarea sau înlocuirea produsului în termen de 14 zile de la primirea comenzii, completând formularul tipizat. Cererea va fi procesată în timp util iar în cazul în care solicitați restituirea sumei achitate, aceasta se va rambursa în contul personal.

Datele de contact:

Telefon: +373(22)843630
Mobil: +373(22)843630

Domeniile de activitate MAKEUP:

> Sanatate/Frumusete > Alimentatie

> Sanatate/Frumusete > Cabinete, clinici si centre medicale

> Sanatate/Frumusete > Echipamente Medicale

MAKEUP activeaza in Chișinău

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.1657
USD 17.8718
RON 3.8511
RUB 0.1939
GBP 22.3540
UAH 0.4507
BGN 9.7971
TRY 0.5500

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD