Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

LLC "KAMA-PLUS"

Pentru mai mult de 6 ani, compania noastră efectuează cu succes livrarea de bunuri, atât în Rusia, cât și pe piețele din străinătate. Direcția principală a activității companiei este desfășurarea activității economice externe. Cele mai populare produse multitrasle din străinătate includ: energie, industrie, complex de combustibil și energie, construcții, materiale compozite, aeronave și spațiu, industria de petrol și gaze, industria alimentară, agricultura.

Compania noastră desfășoară un set de activități legate de achiziționarea și livrarea de bunuri în străinătate. Căutați necesar gama de produse, fie că este vorba de echipamente de producție, indicatori, instrumente de măsurare, materiale de constructii, produse petrochimice și altele, plin de vămuire pe teritoriul Federației Ruse, organizarea livrării produsului la depozitul Cumpărătorului. O astfel de soluție completă este cea mai profitabilă și optimă pentru cumpărătorii care doresc să cumpere bunuri în Rusia.

Beneficiile sunt evidente: economisirea timpului, optimizarea costurilor, lipsa necesității interacțiunii din partea Serviciului Vamal și a transportului. În timpul activității noastre, am câștigat o experiență colosală în domeniul serviciului vamal, logistic și ne-am stabilit ca un partener de încredere și de înaltă calificare.

Până în prezent, compania noastră oferă o gamă largă de servicii

Exportul de mărfuri;
Importurile de mărfuri;
Transport internațional de mărfuri;
Asigurarea încărcăturii;
Vămuirea;
Certificare;
Externalizarea Wed

Garantăm asigurarea angajamentelor asumate privind organizarea livrărilor de bunuri, lucrări și servicii, precum și calitatea acestora. Noi garantăm o activitate coordonată și operativă a specialiștilor noștri în domeniul vamal, precum și o soluție eficientă a sarcinilor stabilite în fața noastră. Prin colaborarea cu compania noastră, achiziționați un partener de încredere și de afaceri gata pentru o colaborare pe termen lung și fructuoasă.

Vă dorim succes și prosperitate! Cu respect, pentru tine si afacerea TA SRL " Kama-plus»

Datele de contact:

Telefon: +79674558035
Telefon: +73472993360
Mobil: +79632380004

Domeniile de activitate LLC "KAMA-PLUS":

> Energie/Resurse/Metale > Metale feroase si neferoase

> Energie/Resurse/Metale > Produse din combustibili fosili

> Energie/Resurse/Metale > Produse PetroChimice

LLC "KAMA-PLUS" activeaza in Уфа

 

Chisinau

Moldova

-2,9°C
29.01.2023, 9.00
NNW 6 m/s vt
751,6 mm Hg pr.  79% um.

MDL 1
EUR 19.5488
USD 17.8463
RON 3.9330
RUB 0.2009
GBP 22.5480
UAH 0.4926
BGN 9.9940
TRY 0.6173

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD