Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

CARDREAM S.R.L.

Atelierul "CARDREAM" se ocupă de tuningul automobilelor de diferite tipuri începând cu anul 2007.

La momentul de faţă compania s-a stabilit cu succes pe piaţa Republicii Moldova. Cu toate acestea atelierul de tuning, a avut din start scopul de a crea proiecte independente, indiferent de alţi producători. Politica atelierului se bazează pe crearea unui design interior exclusiv şi practic, care poate fi utilizat cu plăcere în fiecare zi. Iar dialogul permanent ne permite să stabilim corect necesităţile clientului şi să întocmim comanda, care ar corespunde gustului rafinat al clientului.



Când procurăm un automobil, dorim să procurăm nu numai un mijloc de transport ci şi un automobil cu un design exclusiv, care ar reprezenta individualitatea proprietarului. Să creaţi o astfel de individualitatea vă va ajuta, în primul rând CARDREAM cu utilizarea largă a diferitor accesorii şi materiale.

CARDREAM vă propune alegerea individuală a designului salonului automobilului, mai mult ca atât acest design se elaborează împreună cu clientul, unde el, corectează lumea interioara a automobilului său, conform dorinţelor sale, bazându-se pe alegerea mare a materialelor de calitate (velur, piele, Alcantara, piele artificiala, covor). De asemenea, este posibilă decorarea salonului în stil de lemn (panouri de uşă şi unele elemente ale tabloului de bord), precum şi decorarea lui exclusivă (aplicarea inscripţiilor, de ex. Mercedes, sau al desenului).

Activităţile de bază:

Decorarea completă a salonului, care nu are analog în întreaga lume!;
Tapitierea volanului şi a cutiei de transmisie;
Căptuşeala scaunelor din automobil, motociclete, ATV-uri, bărci şi avioane;
Decorarea tabloului de bord şi a consolei;
Căptuşeala podului automobilului;
Decorarea panourilor de uşă şi a rafturilor;
Comercializarea materialelor.


La CARDREAM sunt utilizate doar materiale de calitate superioară, care dispun de o rezistenţă înaltă privind uzura.

În acelaşi timp, datorită experimentelor numeroase şi datorită experienţei meşterilor privind decorarea interioară a automobilelor, lucrul este efectuat la cel mai profesional nivel. Echipa noastră de profesionişti e gata să vă facă automobilul unic, pentru ca în timpul călătoriei, să primiţi satisfacţie nu numai de la drum dar şi de la frumuseţea unică şi confortul salonului Dvs.

Datele de contact:

Telefon: +37369411463
Mobil: +37369411463

Domeniile de activitate CARDREAM S.R.L.:

> Auto/Piese > Altele

> Auto/Piese > Echipamente si Accesorii Auto

> Auto/Piese > Service auto

CARDREAM S.R.L. activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.2067
USD 17.9940
RON 3.8602
RUB 0.1911
GBP 22.4493
UAH 0.4539
BGN 9.8207
TRY 0.5535

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD