Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Axint-Lux S.R.L.

Compania "Axint-Lux" activează pe piaţa Republicii Moldova din anul 2000. "Axint-Lux" oferă un spectru larg de servicii şi soluţii în domeniul sistemelor de climatizare şi ventilare.
"Axint-Lux" activează cu succes pe teritoriul Republicii Moldova de 14 ani, pe parcursul cărora s-a recomandat a fi un partener de afaceri corect, punctual, de încredere, comercializînd echipamente de înaltă calitate pentru sisteme de climatizare si ventilare şi prestînd serviciile de proiectare şi instalare în termenii stabiliţi, la nivel calificat şi la preţuri competitive.
Compania şi-a început activitate in anul 2000 cu formare unei echipe de experţi în domeniul respectiv pentru a satisface toate segmentele pieţii de climatizare. Conceptul companiei "Axint-Lux": "Noi nu vindem aer condiţionat, noi creăm microclimă" - exprimă scopul companiei de a oferi o soluţie cît mai personalizată pentru a satisface cele mai exigente cerinţe şi redă importanţa fiecărui client în parte. Compania nu are drept scop doar comercializare, instalarea, şi darea în exploatare a echipamentului de climatizare, dar adiţional are grijă de executarea tuturor măsurilor pentru a menţine clientul sătisfăcut pe viitor.
Pe parcursul activităţii sale, compania a tins mereu să depăşească aşteptările clienţilor, fapt care a permis pe parcurs să cîştige recunoaşterea din partea celor mai exigente(exigenţi) companii si (clienţi).
Scopul companiei "Axint-Lux" de a oferi produse şi soluţii de înaltă calitate şi de încredere, a conduso la principalii producaători renumiţi - General, Fujitsu, Gree, Atlantic. Reputaţia acestor companii în industria de înaltă tehnologie se bazează pe calitate impecabilă, garanţie cu termen îndelungat şi clienţi încîntaţi.
Pe lîngă livrarea echipamentului compania "Axint-Lux" efectuează servicii de montare, darea în exploatare, deservire pe garanţie şi post-garanţie a oricăror climatizatoare şi sisteme de climatizare, inclusiv şi a altor producători de tehnică asemănătoare, inclusiv diagnosticarea termo-fizică, testarea blocurilor electronice, controlul parametrilor de securitate electrică, curăţarea totală, verificarea curentului de operare şi alte tipuri de lucrări, ce asigură deservirea integrală a echipamentului.
Din momentul fondării companiei şi pînă în prezent, "Axint-Lux" are o listă mare de clienţi, unii care pot fi enumeraţi sunt: Institutul Elveţian SGS, Importatorul de produse petroliere "Vada Nord", Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, Institutul naţional de Justiţie, ÎS "Moldelectrica", "Ascom-Grup" S.A., BC "Moldindconbank" S.A., BC "Victoriabank" S.A., Centrul de Chirurgie a Inimii, BBC World Services, Ambasada Franţei, "Air Moldova" S.A., „Agropiese TGR”, S.A., „Artizana”, Spitalul Republican, Colegiul de Medicină, etc. Toate companiile mai sus enumărate, o dată fiind deservite de compania „Axint-Lux” au devenit clienţi fideli atît al companiei noastre cît şi a brandului Fujitsu General în domeniul climatizării.
Toate climatizatoarele deţin certificat de conformitate a R. Moldova. Pe piaţa internaţional climatizatoarele sunt certificate conform normelor de securitate biologică ISO 14001 şi deţin certificat internaţional de calitate în producere - ISO 9002.
Compania are o politică transparentă în privinţa distribuirii şi schimbului de informaţie ce rezultă în faptul că toţi clienţii şi partenerii pot conta pe accesul operativ la resursele informaţionale corecte şi obiective.

Datele de contact:

Telefon: +373(0)22 272744
Mobil: +373 (0) 60 335863

Domeniile de activitate Axint-Lux S.R.L.:

> Electrice/ Electronice > Electrocasnice mari

Axint-Lux S.R.L. activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.2067
USD 17.9940
RON 3.8602
RUB 0.1911
GBP 22.4493
UAH 0.4539
BGN 9.8207
TRY 0.5535

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD