Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

LAMBRE SRL

Compania LAMBRE Groupe International
Motto – Le Charme de la France
Compania LAMBRE Groupe International activeaza pe piata produselor de parfumerie si cosmetica din anul 1999, oferind un asortiment larg de produse cosmetice si parfumerie cu marca LAMBRE, prin consultare individuala a clientilor sai.

In momentul crearii companiei principalul scop al ei nu a fost doar lansarea unor produse pe piata, care ar aduce in viata oamenilor ceva luminos, fermecator, si principalul- ceva ce ar corespunde preferintelor personale a fiecarei persoane in parte, dar si cel de ai invata sa se descurce in trasaturile fine ale stiintei frumosului. Astfel a fost dezvoltat modalitatea de abordare prin consultarea clientilor.
Pentru companie este foarte important ca tot lantul de producere sub marca LAMBRE- producerea parfumurilor si umplerea sticlelor- sa aiba loc pe teritoriu Frantei sub controlul specialistilor. O atentie aparte compania a acordat-o tot timpul ambalajului final al produselor, de aceea sticlutele, pulverizatoarele, plasticul si cartonul il comandam la producatori di Italia, Germania, Anglia, Polonia. Acest lucru ne da increderea ca vor fi respectate toate cerintele ce tin de calitate, cea mai importanta fiind utilizarea doar a materialelor naturale, in principal de origine vegetala.
Toate produsele de parfumerie trec testarea intr-o organizatie autonoma necomerciala „ParfumeTest” si corespund normelor si cerintelor ce sunt pentru concentratia substantelor odorifiante din produs. Activarea pe o piata internationala impune anumite reguli de calitate, LAMBRE Groupe International a obtinut CERTIFICATUL № N C-1311, ce confirma indeplinirea activitatilor conform cerintelor si punerea in aplicare a Sistemelor de Management a Calitatii ISO-2000 in domeniul vinzarilor, exporturilor, importului de cosmetica si ambalarii, si de asemenea servirea si formarea consultantilor.

MISIUNE
Noi creiem istoria noastra unica a succesului, promovind pe piata produsele, care ajuta oamenii sa-si implineasca visul de frumusete si armonie cu mediul inconjurator si cu sine insusi. Natura- iata izvorul inspiratiei noastre, din care noi extragem tot ce e mai bun, ajutind oamenii sa-si creieze o imagine unica.


Datele de contact:

Telefon: 078373000
Mobil: 068377000

Domeniile de activitate LAMBRE SRL:

Sanatate/Frumusete > Cosmetice si ingrijire personala > Cosmetica/Ingrijire

Sanatate/Frumusete > Cosmetice si ingrijire personala > Ingrijirea pielii

Sanatate/Frumusete > Cosmetice si ingrijire personala > Parfumuri

LAMBRE SRL activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 18.9294
USD 17.7607
RON 3.8055
RUB 0.1898
GBP 22.1903
UAH 0.4487
BGN 9.6783
TRY 0.5482

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD