Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

CORINA S.R.L.

Turism international. Turism intern. Transportare auto a pasagerilor. Organizarea studiilor peste hotare. Bilete de avion. Turism. Servicii transport. Turism de afaceri.

Туризм международный. Туризм внутренний. Перевозки пассажирские автомобильные. Обучение за рубежом, организация. Авиабилеты. Туризм. Транспортные услуги. Туризм деловой.

International tourism. Tourism internal. Passenger automobile traffic. Study abroad. Airplane ticketing. Tourism. Transportation services. Business tourism.Agentia de Turism CORINA activeaza pe piata turistica din anul 1992, si este una din cele mai cunoscute agentii de turism din Moldova.In 2000 a fost infiintata reprezentanta firmei in or.Dusseldorf,Germania,in 20088 am dschis un nou oficiu in SKYTOWER,Chisinau.Avem parteneri in multe tari : Germania, Franta, Austria, Polonia, Bulgaria, Romania, S.U.A, Cipru, Marea Britanie, Italia,Elvetia,Finlanda,Grecia,Croatia,Muntenegru, Turcia, EAU, tarile CSI, si altele.Recunoasterea mondiala am castigat-o datorita calitatii inalte de deservire a clientilor. Agentia este detinatoarea premiului international Arca de Aur al Europei( pentru tendinta continua spre perfectionare), Premiul de Platina International, si premiul national Premiul Mare Mercuriul de Aur. rnrnNumele D-nei Zinaida Jarcutchii a fost inclus in editia 2003 WHO's WHO of Professionals. In rezultatul televotingului,organizat de Telecompania NIT in iulie 2004 a cucerit titlul de "Personalitatea Lunii"Suntem Agentie acreditata IATA (Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni), membrii ASTA (Asociatia Americana a Agentiilor de Turism), ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Moldova). rnrnIn septembrie 2000 am participat la Congresul Jubilar al ASTA (Asociatia agentiilor de Turism din SUA) in Las Vegas , in octombrie 2002 - la al 72-lea Congres in Honolulu,Hawaii,SUA.In perioada mai-noiembrie 2000,ca o recunoastere a calitatii serviciilor acordate,firma noastra a fost numita in calitate de Transportator General pentru Expo-2000 in or.Hannovra,Germania. rnrnPrin Departamentul Studii peste hotare,agentia noastra a devenit agent autorizat al prestigioaselor organizatii si Centre de studii din SUA,Marea Britanie,Australia,Canada,Noua Zelanda,Irlanda, Germania,Elvetia,Grecia, Spania, Malta, Polonia,Cehia si Franta.Noi organizam:. cursuri de limbi straine, colegii, universitati, programe pentru tineri.Pentru transportarea turistilor agentia dispune de un parc de autocare proprii comfortabile de tip "Neoplan" si "Mercedes".Desevim ruta regulata de pasageri Chisinau - Pforzheim (Germania).Echipa managerilor are o experienta bogata in domeniul turismului international. rnrnNoi oferim diverse servicii de turism: vacante exotice si croaziere, rezervari on-line in hotele din intreaga lume, bilete de autocar in Germania si rezervarea pentru nenumaroase destinatii din Europa, livrarea biletelor de avion la orice adresa din Chisinau si in orice oras al lumii prin posta rapida,programe de Week-End,inscrueri pentru cursuri de limbi straine organizate peste hotare, organizarea expozitiilor nationale si internationale emitere de asigurari medicale si carti verzi.Cu noi lumea e mai interesanta!

Контактные данные:

Телефон: 022277999
Телефон: +3732 2 857001
Мобильный: 069141070

Сфера Деятельности CORINA S.R.L.:

Туризм/ Спорт/ Развлечения > Туризм > Агентства по продаже билетов

Туризм/ Спорт/ Развлечения > Туризм > Туристические агентства

Туризм/ Спорт/ Развлечения > Туризм > Международный туризм

CORINA S.R.L. находится в Chisinau

 

Кишинёв

Молдова


вт.
дв. вл.

MDL 1
EUR 19.2895
USD 17.7604
RON 3.8792
RUB 0.2041
GBP 22.9101
UAH 0.4304
BGN 9.8633
TRY 0.5391

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD