Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

UNI - CONSULTING GRUP S.R.L.

Despre noi...
Mediul de afaceri din R. Moldova este intr-o continua schimbare. Pentru a face fata concurentei din ce in ce mai acerbe, fiecare firma trebuie sa-si foloseasca toate resursele pentru a-si consolida sau imbunatatii pozitia pe piata.

Din acest motiv orice companie are nevoie de aliante, de parteneriate pe care sa se poat baza. UNI-CONSULTING GRUP este un astfel de partener, o companie tinara care va vine in ajutor n vederea exploatarii la maxim a potentialului firmei dumneavoastra.

Fiecare firma are o identitate si structura proprie, obiective, strategii, resurse si, nu in ultimul rind, venituri diferite. UNI-CONSULTING GRUP apreciaza individualitatea fiecarei companii, iar unul din scopurile noastre principale il reprezinta identificarea cu clientul. De aceea, serviciile pe care le oferim se pliaza pe modelul operational al firmei dumneavoastri, respectindu-va modul de lucru.

Misiunea noastra este de a oferi, cu ajutorul unor oameni foarte bine pregatiti, servicii de asistenta de o calitate deosebita in crearea imaginii dorite, in consolidarea relatiilor de colaborare cu partenerii si in apropierea fata de clienti. Pentru a ne indepli aceasta misiune compania noastra si-a propus sa:
- se afirme pe o piata care se afla inca in curs de dezvoltare (aceea a serviciilor de branding si design) si pe o piata ajunsa la maturitate (aceea a managementului de evenimente);
- contribuie la ridicarea standardelor serviciilor de branding si design existente in prezent in R. Moldova si sa le aduca la nivel occidental;
- ajutam la afirmarea, consolidarea si imbunatatirea imaginii firmelor autohtone, crescandu-le competivitatea;
consultam orice tip de afacere incepind de la logistica pina la procesul de finalizare;
- efectuam studii de piata si promovam produsele companiei Dvs.,organizind procesul de vinzari.

Контактные данные:

Телефон: 022719319
Мобильный: 079755787

Сфера Деятельности UNI - CONSULTING GRUP S.R.L.:

Образование/Обучение/Тренинги > Курсы/тренинги > Центры Информирования и Документирования

Услуги / Консалтинг > Консалтинг > Бухгалтерский консалтинг

Услуги / Консалтинг > Прочие услуги > Оформление и иные услуги обслуживания событий

UNI - CONSULTING GRUP S.R.L. находится в Buicani

 

Кишинёв

Молдова


вт.
дв. вл.

MDL 1
EUR 19.0909
USD 17.6425
RON 3.8404
RUB 0.1907
GBP 22.2559
UAH 0.4496
BGN 9.7607
TRY 0.5469

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD