Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Masteco Grup SRL

MASTECO GRUP SRL este distribuitorul oficial al Grupului de companii TOPOL-ECO - lider mondial în producția și vânzarea de stații de tratare biologică pentru apele uzate menajere.
Stațiile de tratare a apelor uzate fabricate de TOPOL-EKO sunt exploatate pe întreg teritoriul Federației Ruse și în străinătate și peste tot și-au dovedit eficiența, fiabilitatea, durabilitatea și ușurința de utilizare.
Compania noastră reprezintă produse TOPOL-ECO pe teritoriul Republicii Moldova din februarie 2006 și, în ultimii ani, mulți rezidenți ai țării noastre au putut vedea beneficiile acestor produse. Grupul de companii TOPOL-ECO este
un complex modern de cercetare și producție specializat în producția de produse de serie și exclusive din polipropilenă, polietilenă, PVC și PVDF.
Activitățile principale ale companiei sunt producția și reconstrucția instalațiilor de tratare de diferite capacități, proiectarea și fabricarea echipamentelor pentru liniile galvanice, producția de țevi pentru alimentarea cu apă rece, caldă și evacuarea apelor uzate.
Considerăm cel mai important aspect al activităților noastre de reducere a impactului negativ asupra mediului și păstrarea bogăției naturale a planetei pentru generațiile viitoare, prin urmare principalul obiectiv strategic al Grupului de companii TOPOL-ECO este producția de echipamente fiabile și eficiente care îndeplinește toate cerințele și standardele moderne de mediu.
Am obținut rezultate excelente prin îmbunătățirea constantă a calității produselor noastre, introducerea de noi tehnologii, folosind cele mai recente realizări ale științei și tehnologiei. Valori precum: o abordare individuală a fiecărui client, profesionalismul, calitatea și inovația stau la baza activităților Grupului de companii TOPOL-ECO.

Datele de contact:

Telefon: 022 555 264
Telefon: 069 774 177
Mobil: 069 774 577

Domeniile de activitate Masteco Grup SRL:

> Constructii/Amenajari/Mobilier > Instalatii sanitare

> Constructii/Amenajari/Mobilier > Servicii pt constructii

> Constructii/Amenajari/Mobilier > Unelte si utilaje constructii

Masteco Grup SRL activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.2130
USD 17.8742
RON 3.8611
RUB 0.2141
GBP 22.7645
UAH 0.4410
BGN 9.8231
TRY 0.5490

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD