Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Fantastic

Fantastic.md este un magazin universal online cu preţuri mici în Chişinău cu livrare în toată Moldova.

Vă oferim gama vastă de mărfuri la cele mai avantajoase condiţii: calculatoare şi accesorii, telefoane şi gadget-uri, tehnică de birou şi multimedia, electrocasnice şi iluminare, mobilă şi grădinărit, articole pentru copii, echipamente sport şi turism şi altele.

Faceţi comanda de pe site sau prin telefon, plătiţi prin modalitate preferată sau cumpăraţi în credit – comanda va fi livrată la oficiul sau la adresa Dvs. în cel mai scurt timp.

Periodic au loc lichidări de stoc şi promoţii speciale, toţi cumpărătorii beneficiază de reduceri şi surprize plăcute. Clienţii fideli primesc carduri de discount, iar companiile au parte de oferte avantajoase şi condiţii de parteneriat. Noi lucrăm în zile de week-end, avem propriul centru de deservire şi echipa de curierat.

Magazinul online Fantastic.md este o echipă de profesionişti cu experienţă de mai mult de 20 ani de activitate de succes în domeniul comerţului electronic şi cu amănuntul. Veţi fi plăcut surprinşi de preţuri accesibile, deservire la nivel înalt şi termene scurte de livrare.

Faceţi cumpărături cu plăcere, economisiţi timp şi bani împreună cu noi! Magazin online Fantastic.md – avantajos, comod, operativ.


Datele de contact:

Telefon: 022 903090
Mobil: 079 903090

Domeniile de activitate Fantastic:

> Electrice/ Electronice > Audio/Video

> Computere/Soft/Internet > Componente PC si periferice

> Computere/Soft/Internet > Laptopuri si accesorii

Fantastic activeaza in mun. Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.1657
USD 17.8718
RON 3.8511
RUB 0.1939
GBP 22.3540
UAH 0.4507
BGN 9.7971
TRY 0.5500

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD