Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Easy English Solutions

Noi oferim clienților noștri posibilitatea să stabilească relații profesionale prin intermediul Englezei de Afaceri și Training-uri. Suntem interesați să colaboram cu companii orientate spre dezvoltarea abilităților profesionale ale angajaților prin studierea Limbii Engleze de Afaceri.

CUM LUCRĂM:
Evaluarea necesităților - Cursul Engleza de Afaceri este conceput în conformitate cu nevoile specifice ale companiei.
Reperele Programului - Cursurile sunt oferite de către profesori cu experiență, care activeaza în calitate de formatori și mediatori. Ei încurajează activ abilitățile de comunicare, ascultare și citire, situații obișnuite în care oamenii de afaceri se regasesc. Între norme și principii de afaceri există o conexiune, scopul căreia este utilizarea corectă a limbii engleze pentru atingerea obiectivelor strategice ale companiei.
Locația - Experții noștri vin direct la compania dvs. pentru a identifica nivelul de cunoaștere a limbii engleze ale angajaților, și oferă cele mai adecvate formate și platforme de învățare pentru proiectarea ulterioară a programului.
Limba de Comunicare - Cursurile se desfășoară doar în limba Engleză, prin practicarea situațiilor reale de comunicare.
Acordarea Certificatelor - La sfirșitul cursului participanții vor primi un Certificat aprobat de către Ministerul Educației al RM. De asemenea, compania va primi un raport de feedback personalizat, care va include performanța fiecărui participant și sugestii de îmbunătățire a eficacității acestuia.

Datele de contact:

Telefon: (+373) 0795 00057
Mobil: (+373) 795 00057

Domeniile de activitate Easy English Solutions:

> Educatie/Training/Media > Cursuri de specializare/Traininguri

Easy English Solutions activeaza in Centru

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.1657
USD 17.8718
RON 3.8511
RUB 0.1939
GBP 22.3540
UAH 0.4507
BGN 9.7971
TRY 0.5500

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD