Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

YES Travel

Agentie touroperatoare YES Travel, cu un colectiv tanar, amabil, profesionist va sta la dispozitie, pentru a aduce vacanta cat mai aproape de dumneavoastra. Daca nu v-ati hotarat unde anume sa plecati, noi va putem sugera cele mai variate destinatii in tara sau strainatate, la cele mai atractive preturi, chiar in perioada de criza. Ne-am extins constant serviciile, pentru a satisface cerintele tuturor categoriilor de turisti. Prin transparenta, creativitate, indrazneala, consecventa si promptitudine vom ajunge la rezultate extraordinare. Da aceea dorim in continuare sa schimbam mentalitati, sa oferim o noua viziune despre turism, o adordare diferita a calatoriilor ca parte importanta a vietii noastre.
1. Vacante. Va oferim posibilitatea de a va relaxa in peisaje de neuitat. Pentru sezonul de iarna oferim o gama larga de destinatii in strainatate. Pentru perioada de vara, ofertele noastre pe litoralurile lumii sunt atragatoare oferindu-va un concediu de vis.

Pentru impatimitii de natura oferim tot timpul anului destinatii de turism rural si agroturism, precum si posibilitatea de a petrece sejururi si pescuit.

Pentru clientii cu diverse afectiuni oferim posibilitati de odihna si tratament in toate statiunile balneoclimaterice din Moldova, Romania, Ucraina, Cehia, Bulgaria. Organizam tabere pentru elevi si studenti, cantonamente pentru sportiv

2. Organizari de excursii in tara si in strainatate. Oferim excursii de relaxare, circuite si sejururi in toata lumea, excursii din portofoliul agentiei sau realizate la solicitare.

3. Plerinaje in tara si in strainatate. Cu noi, puteti vizita manastiri si biserici vestite in toata lumea, cu ocazia diverselor sarbatori religioase si nu numai: sunt la dispozitie toate bisericle si manastirile din Republica Moldova, Manastirile din Bucovina si Neamt, Iasi, Dobrogea, Locurile Sfinte din Israel, manastiri din Grecia, Turcia, pelerinaje religioase in Franta, Spania, Vatican etc.

4. Bilete de avion. In agentia noastra, rezervarile sunt gratuite. Cu ajutorul sistemelor noastre de rezervari suntem in masura sa gasim varianta optima de zbor, indiferent de destinatie. Pentru elevi, studenti, profesori, tineri sub 26 de ani, oferim tarife preferentiale de zbor. Nu uitam nici tarifele speciale de zbor pentru Seniori

5. Rezervari la hoteluri din tara si strainatate. Va asiguram cazari la hoteluri, vile si pensiuni de oriunde din lume, prin intermediul retelei noastre de parteneri interni si internationali si prin sistemul de rezervare online pe care le dispunem in permanenta

6. Organizari odihnha pentru noii casatoriti. Suntem un ghid perfect pentru cuplurile aflate in luna de miere, pentru iubitorii de destinatii exotice pasionatii de aventura.

7. Transport extern. Punem la dispozitia clientului bilete de autocar pentru principalele orase europene prin intermediul unor companii de transport importante din tara noastra. Astfel, oferim clientilor nostri mijloace de transport sigure si confortabile, la standarde europene spre destinatia dorita.

8. Oferte croaziere. Oferta noastra cuprinde o gama variata de croaziere in functie de numarul de zile, de locul plecarii si de destinatia dorita.

9. Asigurari. Pentru o calatorie fara griji, YES Travel incheie asigurari de sanatate.

Datele de contact:

Telefon: 022623564
Telefon: 022623569
Mobil: 068885554

Domeniile de activitate YES Travel:

Turism/ Sport/ Divertisment > Turism > Agentii de bilete

Turism/ Sport/ Divertisment > Turism > Agentii de turism

Turism/ Sport/ Divertisment > Turism > Turism international

YES Travel activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.0242
USD 17.8816
RON 3.8236
RUB 0.1896
GBP 22.2715
UAH 0.4522
BGN 9.7270
TRY 0.5497

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD