Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Cardelen SRL

S.R.L. “Cardelen” este reprezentantul oficial din Republica Moldova al unei întreprinderi de faimă internaţională Turc-Germane de producere a mobilei capitonate. Lideri ai calităţii, design modern, tehnologie performantă de maximă deosebire şi eleganţă, ce satisfac cele mai minuţioase cerinţe a fiecărui client. La baza mobilierului persistă gama de feramente de origine Germana, ce prezintă o tehnologie modernizată. Extinderea mobilierului este telecomandată şi mecanică, fapt ce ne evidenţiază din cuplul celorlalţi producători.
Secretul calităţii moştenit din generaţie în generaţie pe parcursul a 60 ani. Tendinţa spre dezvoltare, modernizare, realizarea celor mai deosebite idei, ne-a adus o stabilitate în timp şi pe piaţa a 40 de ţări ale lumii.
Misiunea întreprinderii S.R.L. “Cardelen” este de a sprijini succesul clienţilor noştri oferindu-le la cel mai competitiv preţ, mobilier funcţional, confortabil, elegant şi de calitate superioară.
Calitatea materialelor ecologice folosite şi individualitatea designului reprezintă caracteristicile principale ale mobilierului propus de S.R.L. “Cardelen”. Mereu atenţi şi respectuoşi faţă de piaţa internă şi externă, hotărâtă, în creştere şi mereu foarte exigentă, considerăm că ne putem propune ca o întreprindere modernă, flexibilă, calificată şi cu tendinţe spre creştere.


Datele de contact:

Telefon: +373 22 50 50 43
Mobil: 373 60 707 707

Domeniile de activitate Cardelen SRL:

Constructii/Amenajari/Mobilier > Mobilier si Amenajari interioare > Mobila

Constructii/Amenajari/Mobilier > Mobilier si Amenajari interioare > Mobilier pentru hoteluri, restaurante, baruri

Constructii/Amenajari/Mobilier > Mobilier si Amenajari interioare > Mobilier pentru uz casnic

Cardelen SRL activeaza in Botanica

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.0242
USD 17.8816
RON 3.8236
RUB 0.1896
GBP 22.2715
UAH 0.4522
BGN 9.7270
TRY 0.5497

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD