Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Nadejda Names

Compania de design a Nadejdei Vames va ofera servicii complexe de consultanta, proiectare, vizualizare si coordonare in amenajarea spaţiilor interioare. Vă propunem proiecte calitative pentru amenajări interioare a unităţilor de producţie, a interioarelor localurilor administrative, a edificiilor publice si a locuinţelor dumneavoastră.

Colaborarea cu specialistul de design interior vă aduce 2 beneficii importante:

- Crearea unui mediu favorabil activităţii dumneavoastră. Specialistul în design poate materializa necesităţile fiecăruia în forme şi amenajări corespunzătoare destinaţiei: spaţii de producţie care asigură o productivitate sporită a muncii angajaţilor, localuri administrative care vorbesc despre unicitatea şi cultura organizaţiei dumneavoastra, edificii publice în care asteptarile clientilor se intilnesc cu propunerile dumneavoastra, şi, în sfîrşit o locuinţă ajustată perfect la pesonalitatea dumneavoastră.

- Reducerea cheltuielilor inutile şi eficientizarea investiţiei dumneavoastră. Implicarea specialistului în design interior la o etapă timpurie va economiseşte timpul şi banii cheltuiţi pentru reamenajările ulterioare. Utilizarea tehnologiilor modern permite vizualizarea virtuală a spaţiilor şi ajustarea acestora la necesităţile dumneavoastră, reducînd cheltuielile inutile.

Vă propunem servicii adecvate pentru fiecare etapă a procesului de constructie şi amenajare.

Etapa 1. Proiectul architectural. Zonarea/planificarea spatiului in locuinta.
Acesta este prima etapa care necesaraită implicarea designerului de interior. De obicei, se practica ca la acesta etapa sa se lucrează doar cu arhitectorul, intervenţia specialistului în degin interior fiind considerata prematura. Însa pentru a obtine rezultatul scontat pentru a exclude cheltuieli in plus este nevoie şi la acesta etapa sa se lucreze cu designerul de interior.
Ce facem la acesta etapa?
Cind va planificati sa construiti o casa, o cladire comerciala, o vila etc, va stabiliti o intilnire cu designerul care va planifica spatiul pentru a satisface toate necesitatile dumneavoastra. In final veti primi un plan general cu compartimentarea interioara si mobilier. Cu acest plan vă prezentati la arhitector care incepe proiecatrea arhitecturala, inginereasca etc.
Dupa acesta etapa executarea designului de interior este mult mai efficientă: schimbari majore in sistemele de apa, canalizare, ventilare nu vor aparea, aveti un spatiu din start planificat eficient si recurgeti la lucrarile de constructie exact dupa obtinerea autorizatiei de constrictie.

Etapa 2. Stabilirea cererii amenajarii interioare.
Acesta etapa este asemanatoare precedentei, doar ca in cazul ca nu sa facut la partea arhitecturala, o facem cind spatiul este deja construit, sau facem reparatie/ reconstructie.
Aici dumneavoastra ne spuneti tot de ce aveti nevoie, ce ati vrea si ce nu ati vrea sa fie in acest interior- iar noi venim cu propuneri cum pot fi realizate, unde pot fi localizate etc. La aceasta etapa este importantă colaborarea între specialistul în design
interior şi dumneavoastră, solicitările şi doleanţele dvs sunt discutate, la fel soluţiile propuse. Spre deosebire de etapa anterioara, aici noi tinem cont deja de retele existente: apa, canalizare, vintilare, conditionare etc.

Etapa 3. Luarea dimensiunilor. Specialistul în design interior va masura dimensiunile încăperilor.

Etapa 4. Propunerile designerului: 2-3 var de zonare a spatiului.
Aceasta etapă dureaza 2-3 zile dupa stabilirea cererii. Noi venim cu 2-3 variante de zonare a spaţiului, mobilier, lumini,etc. tinind cont de cerintele dumneavoastra si posibilitatile tehnice. După acceptarea variantei finale, incepem executarea partii estetice a proiectului.

Etapa 5. Vizualizarea.
La acesta epata dumneavoastra primiti imagini realistice cu interorul încăperii dupa reparartie.

Etapa 6. Elaborarea proectului tehnic al lucrarilor de finisaj si decor
Dupa vizualizarea proiectului se executa proiectul tehnic. În baza acestuia are loc executarea lucrarilor de reparatie, finisaj, executarea mobilierului, procurarea materialelor etc.
Proiectul tehnic contine informatii detaliate şi are următoarele părţi componente:
Plan general cu dimensiuni si indicarea retelelor ingineresti
Plan demontare pereti despartitori (in caz de necesitate)
Plan montare pereti despartitori (in caz de necesitate)
Planul incăperii după replanificare cu dimensiuni
Planul amplasarii unitatilor sanitare si termice. Locul amplasarii iesirilor pentru conductele de apa si gaz.
Plan tavan cu indicarea tipului de material utilizat, detalii şi secţiuni
Planul repartizarii corpurilor de iluminat, schema conexiunii cu intrerupatoarele
Specificatie a articolelor de iluminat utilizate, cu indicarea tipului, puterea lor si alte detalii necesare.
Planul repartizarii prizelor si altor conexiuni
Schema pardoselelor calde cu amplasarea regulatorului (cu specificarea indicatorilor pardoselii incalzite)
Plan pardosea cu indicarea: tipul de acoperire, desen si dimensiuni
Specificatia pardoseli cu indicarea suprafetei materialelor
Desfăşuratele şi secţiunile pereţilor cu elemente decorative
Planul distribuirii placilor ceramic cu indicarea dimensiunilor si suprafata materialelor
Schita detaliilor la comanda (in caz de necesitate)
Plan amplasare mobilier
Specificatia usilor cu indicarea dimensiunilor deschiderilor
- Deviz cu indicarea tipului de finisaje

Etapa 7. Alegerea materialelor de finisaj, de decor si a utilajului tehnic
In proiectul tehnic sunt indicate tipurile de material si ariile, pe imagini se vede carateristice materialului: culoare, material lucios sau mat, factura, elemente decorative etc. La acesta etapa designerul se deplaseaza cu dumneavaostra la magazinele specilaizare pentru a combina materialele care vor fi utilizate la finisaje pereti, tavan, usi, mobilier, pardosea, lustre, lampi etc.

Etapa 8. Coordonarea proiectului in executarea lucrarilor de reconstructie, reparatie si finisaj.
Pentru realizarea reparatiei dupa proiect, designerul supravegheaza si consulta lucrarile prin deplasarea regulata la obiect (nu mai mult de 8 vizite pe luna), corecteaza proiectul de design in urma lucrarilor de reconstructie: demontarea- montarea peretilor, nivelarea pardoselii, indrepatrea peretilor si coordonarea comandarii si transportarii la locul destinatiei a materialelor de constructie, finisaje, instalatiilor sanitare si mobilier


Datele de contact:

Telefon: 68712122
Mobil: 68712122

Domeniile de activitate Nadejda Names:

Constructii/Amenajari/Mobilier > Mobilier si Amenajari interioare > Design

Nadejda Names activeaza in Moldova

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.0283
USD 17.6449
RON 3.8265
RUB 0.1909
GBP 22.2556
UAH 0.4501
BGN 9.7292
TRY 0.5458

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD