Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

CONLITMAS EXPORT S.R.L.

Intocmim devize pentru urmatoarele categorii de lucrari si documentatii tehnice pentru orice tip de constructii si instalatii (constructii noi case, vile, scoli, hale metalice, devize constructii hidroedilitare, devize alimentare cu apa, devize de canalizare, statii de epurare, drenuri si captari de apa cu foraje, devize reparatii curente si reparatii capitale la constructii si instalatii, devize drumuri si poduri, podete, subtraversari si supratraversari):
Devize oferta dupa antemasuratori existente, deviz general investitie, deviz pe obiect, extrase de deviz: liste de material, manopera, utilaj, transport pentru executie lucrari finantate de persoane fizice in vederea realizarii de constructii noi: case, vile... sau reparatii si consolidari la constructii existente.
Devize oferta pentru executie lucrari de constructii in regie propri.
Documentatia pentru participarea la orice licitatie publica pentru firmele de constructii si instalatii care nu au angajat un inginer constructor devizier (oferta tehnica si oferta financiara).
Devize si situatii de lucrari lunare (situatii de plata) pentru decontarea lucrarilor executate si devize cu rest de executat

Antemasuratori si devize dupa proiecte existente de rezistenta, deviz arhitectura si deviz instalatii (devize instalatii termice,devize instalatii sanitare,devize instalatii electrice,devize instalatii de gaze, devize instalatii de ventilatie)

Documentatii pentru licitatii publice si cerere de oferte pentru lucrari de constructii si instalatii, mai sunt numite "Caiete de Sarcini" sau "Documentatii standard pentru. elaborarea si prezentarea ofertei pentru achizitia publica de lucrari".
Intocmim evaluari pe baza de indici de pret pentru lucrarile prezentate mai sus, utile la intocmirea de studii de fezabilitate, prefezabilitate sau pentru simple estimari de costuri pentru cei care doresc sa cunoasca orientativ valoarea constructiei de realizat.
Reactualizam valoarea la devize mai vechi cu preturile noi la zi la materiale, manopera, utilaje si transport .
Devize pentru obtinerea de imprumuturi de la banci pentru constructii noi sau reparatii la constructii
Devize pentru lucrari de reparatii si deviz amenajari interioare
Devize de manopera..., etc

Datele de contact:

Telefon: +373 22 573425
Mobil: +373 69 163152

Domeniile de activitate CONLITMAS EXPORT S.R.L.:

Constructii/Amenajari/Mobilier > Materii prime si materiale constructii > Constructii Speciale

Constructii/Amenajari/Mobilier > Servicii pt constructii > Proiectare Industriala

CONLITMAS EXPORT S.R.L. activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.2130
USD 17.8742
RON 3.8611
RUB 0.2141
GBP 22.7645
UAH 0.4410
BGN 9.8231
TRY 0.5490

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD