Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Комментарии - Rejans-Prim

Alisha

Rejans-Prim - cea mai buna agentie au pair din Moldova
Multumesc din suflet pentru opurtunitatea ce mi-au oferit-o! Datorita profesionalismului si a unei echipe bine organizate, mi-a fost un sprijin puternik pe toata perioada mea de participare in Programul Au Pair. As vrea sa zik un mare Merci pentru sustinere la bine si la rau, pentru incurajarea in situatii dificile si pentru grija calda, MERSI ! Si mersi pentru ajutorul in pregatirea corecta a documentelor pe toata perioada de participare )))


Elena

Cele mai sincere multumiri agentiei REJANS-PRIM, datorita echipei profesioniste si a muncii depuse, visele prind viata. Va multumesc!!!


Pasha

O agentie de nota 10 !!! Bravo pentru ce faceti ,mersi mult pentru tot ce ati facut pentru mine si succes in viitor:* Love from Sakndinavia! <3


Oxana

Vă mulţumesc Rejans-Prim pentru munca depusă şi professionalism!
Sunt fericita ca am cunoscut agentia voastra! Multumesc intregii echipe pentru minunata colaborare cu Programul Au Pair! Mereu am avut de a face cu manageri amabili si binevoitori, care m-au indrumat si m-au ajutat cu politete si profesionalism! Programul Au Pair este cea mai viabila oportunitate de a pleca in Europa si de a cunoaste noi culturi, de a invata noi limbi, avind un viitor asigurat pe durata contractului. Va multumesc pentru munca depusa si va doresc succese in continuare!


Санька

я начал сотрудничать с Rejans -Prim не так уж и давно! я заключил с ними контракт и по контракту они выполнили все свои обязательства, они мне помогли заполнить правильно анкеты и собрать все необходимые документы ! ну и самое главное, Rejans -prim нашли мне семью в германии которая готова принять меня к себе!очень рад , что они меня судьба связала с ними и теперь у меня есть возможность уехать в Германию! всем удачи! кому интересны подробности, пишите, с радостью отвечу, так как не так давно и я был , как и вы , в раздумьях, что делать и как быть!!!


Ina

Tin sa aduc sincerele mele multumiri si urari de bine echipei “Rejans-Prim” - sunt intradevar nemaipomeniti. Iar celor ce dispera si nustiu cum sa acumuleze o experienta noua, WELCOME to Rejans-Prim!!! Prin intermediul acestei companii mi-am realizat un vis, sunt in USA prin Programul Au Pair. Le MULTUMESC ENORM!!!! Intregii companii succese mari, o dezvoltare profesionala si sa realizeze cit mai multe vise!!!


Оставьте ваши комментарии о Rejans-Prim

Ваше имя *:
Компания
Телефон:
Email *:
Введите код, изображенный на картинке. *:
* - Обязательные поля

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD