Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

UNIVERSAL-GAZ S.R.L.

Întreprinderea „Universal – Gaz” SRL a fost înregistrată la Camera de Înregistrări de Stat la data de 15.07.2008 cu numărul certificatului de înregistrare de stat - 23408; codul fiscal – 1008600034909.

Firma îndeplineşte atît lucrările de reparaţie curentă, cît şi cele de reparaţie capitală a sistemelor existente de gazificare. Deasemenea efectuează şi montarea şi demontarea utilajului tehnico-edilitare. Lucrările pot fi efectuate cu materiale de import şi cu materiale de producţie autohtonă, la cererea beneficiarului.

Calitatea lucrărilor efectuate de către specialiştii “Universal-Gaz” SRL, punctualitatea, corectitudinea, rapiditatea, profesionalismul şi onestitatea de care dau dovadă contribuie la construirea unei reţele constante de clienţi, care continuă să se mărească.

Specialiştii firmei au efectuat stagii profesionale la concernul “SIME” -Italia, “Flacăra-Albastră” SRL – Republica Moldova şi au susţinut un rînd de teste la Inspectoratul Principal de Stat pentru Supraveghere Tehnică a Obiectelor Industrial Periculoase, fapt ce dă dovadă de perfecţionarea sistematică a personalului pentru a îmbogăţi arsenalul de cunoştinţe, metode, aptitudini şi abilităţi. Acestea au loc prin metode clasice şi metode active, pentru a asigura eficacitatea şi eficienţa utilizării resurselor materiale, informaţionale şi financiare.

Firma are o structura organică, adică sistemul managerial este fondat pe cooperare şi autoritate cognitivă, deoarece oferă flexibilitate. Această formă este mai eficientă într-un mediu complex şi dinamic, aşa ca în cazul firmei “Universal-Gaz” SRL. Structura dată oferă posibilitatea de a monitoriza schimbările de pe piaţă şi de a acţiona rapid. Acest fapt duce la consolidarea relaţiilor dintre angajaţii firmei atît din diferite nivele ierarhice, cît şi din acelaşi nivel ierarhic.

Calitatea lucrărilor noastre - plăcerea Dumneavoastră
Vă aşteptăm cu mult drag!

Serviciile prestate:
* Instalaţii şi reţele interioare:
- Instalaţii şi reţele de alimentare cu apă şi canalizare;
- Instalaţii şi reţele termice;
- Instalaţii şi reţele de gaze cu presiune joasă;
* Instalaţii şi reţele exterioare:
- Instalaţii şi reţele de alimentare cu apă şi canalizare;
- Instalaţii şi reţele termice;
- Instalaţii şi reţele de gaze cu presiunea medie;
- Instalaţii şi reţele de alimentare cu gaze cu presiunea sub 1,2 MPa;
* Montarea utilajelor şi instalaţiilor tehnologice:
- Contoare de gaz;
- Contoare de energie termică;
- Contoare de gaze;
- Centrale termice echipate cu cazane de apă caldă cu temperatura sub 115 grade C şi cazane de abur cu presiunea sub 0,07 MPa.

Контактные данные:

Телефон: +373 69-000-355
Мобильный: +373 69 254982

Сфера Деятельности UNIVERSAL-GAZ S.R.L.:

Перерабатывающее оборудование/ Оборудование > Оборудование для энергетической промышленности > Промышленные Печи, Котлы и Форсунки

Энергетика / Ресурсы / Металлы > Нефтехимия > Производители, Дистрибьюторы Газа и нефти

UNIVERSAL-GAZ S.R.L. находится в Chisinau

 

Кишинёв

Молдова


вт.
дв. вл.

MDL 1
EUR 19.1303
USD 17.8989
RON 3.8447
RUB 0.1935
GBP 22.2601
UAH 0.4524
BGN 9.7822
TRY 0.5504

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD