Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

G&G AUTOSALES

Compania G&G Autosales a fost fondata in anul 2005 in Tampa, Florida cu scopul de a oferi soluţii de calitate, adaptate necesităţilor clienţilor noştri, şi de a fi consultantul acestora pentru ca ei să aleagă ?ntotdeauna varianta optimă, in alegerea si procurarea automobilelor la licitatie in SUA precum si transportarea lor in Europa, Asia Centrala si alte state.In prezent, automobilele se incarca in 4 orase ale SUA :
-Tampa (Florida);
-New York;
-Chicago;
-Los Angeles (California).
Transportarea pina in Republica Moldova a automobilelor dureaza in timp,intre 1,5-2 luni. Intr-un container sunt incarcate 3-4 automobile. Serviciile prestate de compania G&G Autosdales includ:

-procurarea automobilelor din orice locatie, specificata de d-voastra
-incarcarea automobilelor in containere in siguranta
-perfectarea tuturor actelor
-transportarea automobilelor in orice locatie specificata de d-voastra

Viziunea companiei G&G Autosales este de a imbunatati viata clientilor prin facilitarea accesului la conditii de achizitionare a automobilelor la preturi cat mai avantajoase.
Strategia şi politica de dezvoltare a G&G Autosales ţin ?n primul r?nd de instruirea continuă şi pregătirea superioară a personalului, dar şi investitii ?n tehnologie, ceea ce contribuie esential la satisfactia clientilor nostri si la progresul companiei.

Контактные данные:

Сфера Деятельности G&G AUTOSALES:

G&G AUTOSALES находится в

 

Кишинёв

Молдова


вт.
дв. вл.

MDL 1
EUR 19.0909
USD 17.6425
RON 3.8404
RUB 0.1907
GBP 22.2559
UAH 0.4496
BGN 9.7607
TRY 0.5469

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD