Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

BEST TOOLS S.R.L.

Despre noi ...

Societatea Best Tools S.R.L. si-a inceput activiatea in anul 2004, si se adreseaza ca segment de piata producatorilor ce deservesc domeniul industrial din Romania.

Clientii nostri in functie de obiectul de activitate se impart in doua categorii:

1. - producatori de prototipuri, machete, modele de studiu, modele de baza, scule/unelte pentru productia de serii mici si tot ce tine de dezvoltarea de noi produse si realizarea de serii mici sau seria "0".

2. - producatori de matrite - serie (ambutisare / injectie), stante, SDV- istica, sisteme si dispozitive de control etc.

Ce va ofera societatea noastra ?

Va oferim acces rapid la informatii, consultanta in alegerea produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra, livrarea intr-un timp cit mai scurt a produselor solicitate, cu incadrare in termenele convenite, un pret corect pentru reperele comandate precum si un adevarat suport in actititatea de aprovizionare.


Produsele din gama noastra comerciala ...

Din dorinta de a veni in sprijinul clientilor, firma nostra si-a marit de la an la an gama de produse oferite.

In prezent cele doua categorii generale in care sunt impartite produsele din gama comerciala se prezinta astfel:

1.Materiale composite

Avind in vedere uriasul avint luat de materialele compozite in ultimul timp si domeniile variate de utilizare a acestor produse, vom face o scurta prezentare a posibilelor aplicatii pentru fiecare producator incadrat in aceasta categorie.

A. - Necumer Product Gmbh - placi din rasini poliuretanice - utilizate la realizarea de prototipaj rapid, modele, machete,tools-uri pentru seria zero sau serii mici de productie

Aplicatii: - machete de verificare, matrite de ambutisare tabla, machete, modele, master modele, termoformare, laminare, modele pentru turnarea la liber, testarea programelor cu comada numerica, modele arhitecturale etc.

B.- Zhermack SpA - silicon industrial - utilizat la realizarea de matrite flexibile pentr un numar variat foarte de aplicatii.

Aplicatii: - matrite pentru ceramica decorativa, artistica, matrite pentru forme ciment, cofraje pentru reproduceri, restaurari, renovari, tampografie, serigrafie, modele, machete etc.

C. - Alchemie LtD - materiale compozite - rasini epoxidice, rasini poliuretanice, rasini poliesterice, gelcoat-uri, agenti de demulare, silicon, adezivi, acceleratori, ceara dimensionala, masini de vacum si alte accesorii.

Aplicatii: - prototipaj rapid, matrite / cofraje flexibile sau rigide, termoformare, vacuum, tools-uri serii mici, materiale pentru piese R.I.M. sau R.T.M., incapsulari componente electronice etc.

2. Elemente mecanice standardizate

In aceasta categorie sunt incluse elementele standardizate utlizate in realizarea de matrite (stantare, ambutisare, injectie), a dispozitivelor de masurare, lerelor si diverselor sisteme folosite in procesul de productie.

A. - Norelem SAS - elemente mecanice standardizate - componente standard pentru sisteme flexibile, componente pentru fixare si pozitionare, comonente pentru masurare, technoshop.

Aplicatii: -domeniu SDV-istica, enginering, sisteme si dispozitive, automatizari.
mai multe detalii....

B. - Eugen Niederberger Gmbh - elemente mecanice standardizate - componente standard si la comada pentru matrite (stantare, ambutisare, injectie) - bucse,stifturi, poansoane, portpoansoane, aruncataori etc.

Aplicatii: -matrite stantare, ambutisre, injectie.


Va invitam sa testati capaciatatea echipei noastre da a veni in sprijinul dumneavaoastra.

Cu stima,
Echipa
Best TOOLS

Контактные данные:

Телефон: 0368409813
Телефон: 0368-409813
Мобильный: 0723234687

Сфера Деятельности BEST TOOLS S.R.L.:

Химическая промышленность, Пластмасса и Резина > Резина, пластмасс и клеи > Различные виды сырья для химической промышленности

BEST TOOLS S.R.L. находится в BRASOV

 

Кишинёв

Молдова

4,9°C
29.11.2021
NW 5 m/s вт.
734,5 mm Hg дв.  84% вл.

MDL 1
EUR 20.0067
USD 17.7357
RON 4.0421
RUB 0.2348
GBP 23.6470
UAH 0.6543
BGN 10.2297
TRY 1.4640

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD