Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

EXPEDIT-EURO-TRANS S.R.L.

?Expedit-Euro-Trans?
Societatea de transport si expeditii ?Expedit-Euro-Trans? a fost infiintata in 1998 si in cei 8 ani de activitate fructuoasa a devenit una dintre cele mai mari intreptinderi din Republica Moldova, care efectueaza servicii legate de organizarea transportului de marfuri pe caile ferate ale Moldovei, Romaniei, tarilor CSI, Baltice, Asiatice si Europene.
In toti acesti ani de activitate, ?Expedit-Euro-Trans? a acumulat o bogata experienta in expedierea unei game largi de marfuri din import-export si tranzit, precum: produse petroliere, gaz lichefiat, carbune, metale, materiale de constructii, placi ceramice, ingrasaminte, tutun, produse din carton si celuloza, cereale, conserve, produse viticole, fructe si legume proaspete, produse alimentare.
?Expedit-Euro-Trans? este unul din lideri pe piata serviciilor de transport si expeditii feroviare in Republica Moldova. Nivelul inalt de professionalism al colaboratorilor nostri este unul din factorii principali ai succesului intreprinderii. In 2005, colaboratorii intreprinderii au primit diplome FIATA in domeniul international de transport si expeditii.
In vederea integrarii in sistemul international de transporturi de marfuri ?Expedit-Euro-Trans? a primit in 2003 statutul de membru individual al Federatiei Internationale a Asociatiilor de Expeditii ?FIATA?, care intruneste aproximativ 40 de mii de societati de expeditii din 150 de tari ale lumii.
?Expedit-Euro-Trans? este unul din lideri pe piata serviciilor de transport si expeditii feroviare in Republica Moldova. Nivelul inalt de professionalism al colaboratorilor nostri este unul din factorii principali ai succesului intreprinderii. In 2005, colaboratorii intreprinderii au primit diplome FIATA in domeniul international de transport si expeditii.
In noiembrie 2003, ?Expedit-Euro-Trans?, fiind unul din sponsorii principali ai Congresului Balcanic al expeditorilor, care a avut loc in Chisinau, Republica Moldova, a participat activ la organizarea si desfasurarea acestuia. Mai mult de 150 de reprezentanti din 14 tari au participat la forum, unde s-a discutat starea serviciilor de transport si expeditii din Balcani.
Din 2003, ?Expedit-Euro-Trans? este asociat al S.C. Expedit-Euro-Trans Romania S.R.L. care este membru cu drepturi depline al Asociatiatie societatilor de Expeditii din Romania ? USER.
Principalele realizari ale societatii sunt: increderea clientilor fideli si a partenerilor, acordarea serviciilor de transport si expeditii de inalta calitate, experienta si autoritatea, accumulate in anii de munca in domeniul de expeditii, atat pe piata Republicii Moldova cat si pe piata internationala.
Angajamentele prioritare in activitatea intreprinderii "Expedit-Euro-Trans" sunt: mentinerea nivelului atins, ameliorarea calitatii servirii clientilor si dezvoltarea retelei de servicii acordate, o permanenta imbunatatire a schemei integrate de organizare a transportului si logisticii, care poate concura cu success pe piata internationala.


Structura societatii
In Expedit-Euro-Trans lucreaza mai mult de 100 de specialisti competenti si calificati. Departamentele de baza ale societatii sunt:

1. Serviciul de tarife si contracte, care cuprinde:
? Biroul de servire a clientilor in domeniul transportului si expeditiilor;
? Biroul de logistica a transporturilor internationale;
? Biroul de organizare a transportului.

2. Serviciul de evidenta contabila, control si analiza economica;

3. Serviciul de urmarire a vagoanelor;

4. Serviciul de transvazare a produselor petroliere;

5. Servicii optionale.

Контактные данные:

Телефон: 22-64-48
Телефон: 22-69-04

Сфера Деятельности EXPEDIT-EURO-TRANS S.R.L.:

Транспорт и перевозки > Автосервисы, автомойки, заправки > Сервисное обслуживание – Грузовики, Автобусы, Автокары

Транспорт и перевозки > Автосервисы, автомойки, заправки > Сопутствующие транспортные услуги

EXPEDIT-EURO-TRANS S.R.L. находится в Chisinau

 

Кишинёв

Молдова


вт.
дв. вл.

MDL 1
EUR 19.1303
USD 17.8989
RON 3.8447
RUB 0.1935
GBP 22.2601
UAH 0.4524
BGN 9.7822
TRY 0.5504

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD