Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

BLEUMARIN AGENCY S.R.L

Landing Page si Website pentru afacerea ta | Crează-ți un site personalizat. Creare site in Moldova | UI/UX Web design Chisinau
Bleumarin este o companie de web design UI/UX; development axată pe crearea site-urilor cu design inovativ, bine structurat și interactiv. O deosebită atenție este oferită la structurizarea funcționalului pâna la cele mai mici detalii. Promovare SEO, Adwords, Facebook, SMM! Сomandă acum dezvoltarea site-ului în Moldova!

Design grafic
"Design individual și cu rafinament ce susține o creație care vorbește despre produsele și serviciile business-ului dumneavoastră. Identitatea brand-ului și conceptul grafic este unic și original."

Web dezvoltare
"Programare profesionistă cu un comportament interactiv și ușor de utilizat. După realizarea website-ului oferim optimizarea și promovarea acestuia cu servicii de mentenanță și actualizare."

Design adaptiv
"Design receptiv cu disponibilitate înaltă pentru toate dispozitivele. Proiectele oferă o experienţă placută din punct de vedere al stilului şi al conținutului pe toate versiunile afişate."

SEO
"Un set de operații pentru anumite cuvinte sau expresii cheie relevante afacerii dumneavoastra. Soluțiile SEO cresc popularitatea afacerii pe internet mărind traficul calitativ al site-ului."


Datele de contact:

Telefon: 069566980
Mobil: 069566980

Domeniile de activitate BLEUMARIN AGENCY S.R.L:

> Computere/Soft/Internet > Internet

> Computere/Soft/Internet > Servicii IT&C

> Computere/Soft/Internet > Software

BLEUMARIN AGENCY S.R.L activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.2067
USD 17.9940
RON 3.8602
RUB 0.1911
GBP 22.4493
UAH 0.4539
BGN 9.8207
TRY 0.5535

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD