Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

BERD’S Design Hotel

BERD’S Design Hotel este primul și unicul design-hotel din Moldova. Aflat în mijlocul vieții culturale și de afaceri a Chișinăului, acesta însuși se transformă într-un centru de atracție pentru fiecare vizitator.
Designul modern ce poartă semnătura arhitectului italian Luca Scacchetti, definit până la cele mai mici detalii și urmând principiile minimalismului modern, decorul de excepție creat din adevărate opere de artă ce fac parte din patrimoniul cultural al Moldovei, toate creează acel sentiment de libertate, liniște și armonie.
Datorită unei infrastructuri excelente și deservirii la cel mai înalt nivel, BERD’S devine spațiul perfect pentru negocieri, întâlniri de afaceri și recepții oficiale, un loc care te îndeamnă să savurezi viața, transformând chiar și cea mai scurtă ședere într-o amintire frumoasă.
BERD’S Design Hotel dispune de 33 de camere. La decorul acestora, realizat cu mult rafinament, au fost utilizate materiale nobile, mobilier exclusivist Poltrona Frau și cele mai noi tehnologii, astfel reușindu-se îmbinarea armonioasă dintre motivele italiene și tradițiile culturale moldovenești. Fiecare cameră este dotată cu sisteme individuale de ventilare și iluminare, linie telefonică directă, televizor LCD, seif și mini-bar. Tuturor oaspeților li se oferă lenjerie de pat și 3 perne la alegere, din puf, anti alergice sau cu memorie și o colecție de produse cosmetice marca Aromatherapy Associates.

Datele de contact:

Telefon: +373 22 022 222
Mobil: -

Domeniile de activitate BERD’S Design Hotel:

> Turism/ Sport/ Divertisment > Divertisment si relacsare

> Turism/ Sport/ Divertisment > Turism

BERD’S Design Hotel activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.1303
USD 17.8989
RON 3.8447
RUB 0.1935
GBP 22.2601
UAH 0.4524
BGN 9.7822
TRY 0.5504

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD