Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Panadero 2018 SRL

Trăiești într-un ritm alert, ai programul încărcat, ești mereu grăbită, iar timpul îți lipsește cu desăvârșire... Timp pentru a te răsfăța și pentru a-ți alinta familia, pentru a te bucura de lucruri mărunte, timp pentru visele tale care așteaptă să fie realizate.
Cînd vine vorba de a pregăti acasă plăcinte, sarmale sau torturi, deja știi la ce magazin să mergi pentru a găsi semipreparatele ce te salvează. Dar ce faci atunci când te gândești la produse selecte de patiserie, așa cum ar fi croissanții..., croissanții ideali pe care îi admiri în vitrinele patiseriilor și-i visezi cînd ți-e gândul la o călătorie romantică în orașul iubirii?!
PANADERO, Maestru Patiser îți oferă soluția – linia de produse congelate de patiserie menită să te răsfețe cu cei mai delicioși croissanți, proaspăt copți la tine în bucătărie. Croissanții perfecți sunt aproape gata, tu doar trebuie să îi pui la cuptor și în 20 de minute bucuri întreaga familie cu cele mai romantice produse de patiserie.
Ți-ai imaginat? Tu petreci timpul așa cum îți place: te răsfeți la un salon spa la care demult râvnești, faci sport sau petreci timpul cu familia. În acest timp, eu, Maestrul Patiser, aleg ingrediente de cea mai bună, amestec, frământ, am grijă ca aluatul să crească și îl transform în croasanți perfecți, mereu la fel, cu același gust și aromă deosebită. Îți rămâne doar să pornești cuptorul și gata... Mirosul de coptură învăluie toată casa, copiii trag cu coada ochiului la cuptor, iar soțul dă târcoale bucătăriei. I-ai scos, se răcoresc un pic și iată-i, perfecți, aburind la tine pe masă, exact ca în patiseria ta preferată. Cafeaua este și ea gata și te așteaptă.
Cu PANADERO totul este delicios, simplu, curat și rapid, exact așa cum ai visat, pentru că meriți ce-i mai bun.
Compania Panadero a luat naștere în anul 2018, dar prinzând rădăcini înca din anul 2015. Inițial, compania și-a axat activitatea pe segmentul HoReCa, având drept obiectiv oferirea soluțiilor gustoase clienților noștri: croissanți pregătiți din ingrediente de cea mai bună calitate, cu gust și aromă deosebită. Efortul nostru a fost întotdeauna răsplătit cu încurajări și aprecieri frumoase, devenind astfel, în timp, parteneri de încredere.
Mai tîrziu, a prins contur ideia de a oferi soluții pentru femeia modernă, care nu are mult timp să petreacă la bucatarie, dar își doreste să fie bună gospodină, să-i surprindă pe cei dragi cu ceva deosebit, delicios. Asadar, ne-am propus ca croissantul congelat, gata pentru a fi copt, făcut de Maestrul Patiser să apară în fiecare casă.
Panadero oferă o gamă de croissanți congelați, meniți să aducă tradiția croissantului la micul dejun.

Datele de contact:

Telefon: +373 62 040404
Mobil: +373 62 040404

Domeniile de activitate Panadero 2018 SRL:

> Alimente/Bauturi > Dulciuri Patiserie si Panificatie

Panadero 2018 SRL activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.2067
USD 17.9940
RON 3.8602
RUB 0.1911
GBP 22.4493
UAH 0.4539
BGN 9.8207
TRY 0.5535

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD