Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Iristel Mol SRL ICS

IRISTEL Mol face parte din grupul IRISTEL, unul dintre cei mai prestigioşi provideri mondiali de servicii de telefonie (VoIP), cu sedii în Toronto, Montreal, Bucureşti, Chisinau şi cu alte 20 de puncte de prezență în întreaga lume.

În Canada, IRISTEL este un pionier pe piaţa tehnologiei VoIP si este in acest moment una dintre putinele companii ce detine licenta CLEC (Competitive Local Exchange Carrier), acordata de catre Comisia de Radio-Televiziune si Telecomunicatii din Canada (CRTC). În anii 2005 și 2006, a fost nominalizată în TOP 100 “Fastest Growing Companies in Canada”.

Pe piaţa din România, IRISTEL este un jucător important în sectorul telecomunicaţiilor. Compania are licenţă naţională de provider de telefonie şi este interconectată cu toti provideri mari de telefonie.
Datorită acordurilor de interconectare încheiate cu cei mai mari provideri internaţionali, IRISTEL garantează conectivitate directă cu peste 280 de ţări de pe glob, la cele mai înalte standarde de calitate şi la cele mai bune tarife. Transmisia de voce se face pe linii premium, iar conexiunea la internet în rețeaua IRISTEL, pentru furnizarea de servicii VOIP, se încadrează în cea mai bună clasă de calitate (conform clasificărilor Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații).

Misiunea IRISTEL Mol este aceea de a oferi servicii de telefonie pe piaţa locală la cele mai înalte standarde mondiale şi de a fructifica experienţa noastră internaţională pentru a conecta Moldova cu țări din întreaga lume, la cele mai mici tarife.

Valorile in care credem sunt: integritate, respect, profesionalism.

Valorificând expertiza de top în tehnologia VoIP, IRISTEL Mol oferă servicii de telefonie naţională, internaţională, cartele preplătite, fax virtual,linii telefonice virtuale, PBX virtual şi alte soluţii complexe de telefonie.

Datele de contact:

Telefon: 022893333
Mobil: 068959594

Domeniile de activitate Iristel Mol SRL ICS:

> Comunicatii/Telecomunicatii > Telefonie

Iristel Mol SRL ICS activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.0242
USD 17.8816
RON 3.8236
RUB 0.1896
GBP 22.2715
UAH 0.4522
BGN 9.7270
TRY 0.5497

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD