Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

DETECT INVEST ACTIV

Agenția de detectivi DETECT INVEST ACTIV in Moldova este înregistrată ca societate specializată de detectivi particulari avînd ca obiect de activitate conform Legii nr. 283/2003 – privind activitatea particulară de detectiv și de pază.

Personalul Agenţiei este format din detectivi cu experienţă de lucru în organele de drept, în sistemul financiar, bancar, întreprinderi de finanţare, companii de colectare şi administrare a datoriilor şi totodată specializaţi pe diverse linii de muncă.

Geografia activităţii Agenției este mun. Chișinău și întreg teritoriu al Moldovei.

Prestam servicii de detectiv particular persoanelor fizice si juridice.
Cercetam cazurile de infidelitate, comportament amoros a sotului (sotiei), viata dubla, existenta copiilor inafara cuplului. Efectuam testarea la Poligraf (detector de minciuni) a partenerului de viata.
Ne ocupam de cautarea persoanelor disparute fara urma si celor cu care au fost pierdute legaturile.

Efectuam studiu de piata. Verificam CV persoanelor angajate. Cercetam cazurile de furt si delapidare a bunurilor de la întreprindere. Testam la Poligraf personalul firmelor si societatilor. Verificam la Detectorul de minciuni bonele, ingrijitoarele de copii si batrini privind seriozitatea si calitatea exercitarii atributiilor de serviciu.

Colaborarea cu detectivii particulari și Agențiile de detectivi din Europa, Asia, Africa, America și Australia dă posibilitate de a hotărî problemele clienților noștri la distanță și rapid, iar în caz de necesitate – de a ne deplasa în aceste țări.

Raporturile dintre Agenție şi Clienții noştri - persoane fizice și juridice se bazează pe încredere reciprocă şi solidaritate.

Detectivii particulari în exercitarea profesiei respectă întocmai principiile deontologice şi profesionale ale Agenţiei.

Noi stabilim adevarul!

Oamenii nu pot schimba adevarul, dar adevarul ii poate schimba pe oameni!


Datele de contact:

Telefon: 022545580
Mobil: 069270011

Domeniile de activitate DETECT INVEST ACTIV:

> Servicii/Consultanta > Consultanta

> Servicii/Consultanta > Servicii diverse

> Servicii/Consultanta > Servicii Juridice

DETECT INVEST ACTIV activeaza in Центр

 

Chisinau

Moldova

21,5°C
25.09.2017
E 2 m/s vt
755,0 mm Hg pr.  51% um.

MDL 1
EUR 21.0178
USD 19.2983
RON 4.6335
RUB 0.3411
GBP 24.7443
UAH 0.7260
BGN 10.7449
TRY 5.3682

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD