Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

D&S Sport SRL

Subiectul nutritiei specializate pentru differitele categorii a populaţie, partial, pentru sportivi şi oameni, care au prioritar un tip activ de viata este foarte actual. Permanent creşte numărul consumatorilor, dar oferta piaţei locale este limitată. Am asumat riscul de a micsora diferenta, creând o sursa de alimentare premium, care va satisface criteriile stricte de alegere a consumatorului educat. Criteriile care sunt: înaltă eficienţă, siguranţă de utilizare, optima corelatie calitate-pret, autenticitatea marfii, licentele si certificarea acesteia. În magazinul Nitro puteţi cumpara produsele celor mai bune si respectate mărci din lume ca Universal Nutrition, Optimum Nutrition, Dymitize, Gaspari Nutrition, MuscleTech, BSN.
Avem ca obiectiv ca toţi cei care folosesc suplimentele sau oameni care numai incep, sa intelega ca nutritia sportiva este un mod pozitiv de a influenţa fiziologia şi starea psihica. Noi diversificam gama de produse, pentru ca vedem cresterea interesului nu numai la sportivi dar si oameni care au clasificat modul activ şi stilului de viaţă sănătos drept prioritate. Distribuim produsele noastre in toate regiunile Moldovei şi oraşul Chisinau.
Toate marfurile pe website sunt disponibile şi obiectivul noastru principal este serviciu de calitate, livrare rapida, preturi mici. Preturile noastre sunt maxim de scăzute pentru functionarea calitativa a magazinului nostru. Vom fi bucuroşi să va vedem ca clienţii noştri.
Puterea şi sănătatea în trupul nostru este garantul succesului tuturor inceputurilor noastre! După cum ştim, într-un organism sănătos, spiritul r tot sănătos.
- Exact asa a decis echipa noastra tinara de a crea cel mai nou magazin de nutritie sport NITRO.
Magazinul Nitro aduce la atenţia dumneavoastră o selectie vasta de produse: pre-antrenament, energizante, creatina, proteina, aminoacizi, vitamine si minerale, gainere, glutamina, arzatoare grasimi, înlocuitori de mese!
Nitro din partea buna: Cu produsele noastre vă veti construi mai bine corpul, tonativă muşchii, ati putea construi exact aşa cum v-aţi visat întotdeauna.
Produsele noastre sunt uşor de utilizat, orice client s-ar descurca cu usurinta şi sunt eficiente, deoarece calitatea produselor este prioritatea noastra.
Va garantam un serviciu rapid şi uşor, şi fara dubii produse de calitate. Magazinul Nitro va răspunde la orice întrebări, va ajuta la alegerea produsului potrivit pentru tine.


Datele de contact:

Telefon: 060547696
Mobil: 060547696

Domeniile de activitate D&S Sport SRL:

Sanatate/Frumusete > Servicii in domeniul medical > Produse si Servicii Sanatate/Frumusete

Sanatate/Frumusete > Alimentatie > Suplimente Nutritionale

D&S Sport SRL activeaza in Republica Moldova

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.0242
USD 17.8816
RON 3.8236
RUB 0.1896
GBP 22.2715
UAH 0.4522
BGN 9.7270
TRY 0.5497

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD