Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Rejans-Prim

Facebook Odnoklasniki Youtube Skype
Din 2006- agenția Rejans Prim este reprezentantul oficial al programului de schimb cultural pentru tineri AU PAIR.

Compania noastră oferă tot complexul de servicii pentru înregistrarea și participarea în program.

Vă ajutăm să pregătiți documentele necesare pentru înregistrare, oferim suport în depunerea documentelor pentru obținerea vizei, oferim training-uri specializate, vă supravizăm pe parcursul întregului program, oferim suport în soluționarea oricăror probleme apărute și suntem garantul unui program de succes pentru Dvs.

Agenția noastră oferă programul AU PAIR în 14 țări ale lumii- Statele Unite ale Americii, Germania, Franța, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Spania, Austria, Elveția, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda și China.

În calitate de membru al organizațiilor internaționale IAPA și WYSE Travel Confederation, suntem acreditați în prestarea serviciilor la nivel internațional și colaboram numai cu reprezentanți oficiali ai programului AU PAIR în țările sus menționate. Fapt ce garantează participanților securitatea și exclude riscul de a deveni victime ale exploatării și traficului de ființe umane;

experiența de peste un deceniu ne permite să împărtășim cu participanții toate subtilitățile și nuanțele programului, ajutîndu-i ca cu cheltuieli minime să vadă lumea cu ochii proprii, să învețe o limbă străină în mediul de vorbire, să-și facă noi prieteni și să obțină o mulțime de impresii pozitive pentru întreaga viață!

Peste o mie cincisute de tineri deja au profitat de serviciile agenției noastre și au devenit participanți ai programului AU PAIR.

Recenziile clienților noștri le puteți si o informatie detaliata despre program, le puteti citi accesind link-ul www.aupair.md

Адрес: str. Decebal nr. 76, et. 10, ap. 1020B, cod MD-2038

Localitatea: Chisinau

Raion: Chisinau

Telefon: 0(22) 890 889

Mobil: 067 452 245/ 078 388 388

Email: info@aupair.md

Web: http://aupair.md/


© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD