Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

VIC-COM INFO SRL (Wippo Team)

Wippo Team este o firma de Web Design and Software Development din Republica Moldova, cu sediul in Chisinau, ce ofera servicii web si dezvoltare software in Moldova si peste hotare.

Impreuna cu sprijinul si optimizarea site-ului Wippo Team este implicata in reproiectarea acestuia, promovare si dezvoltare web care include CMS, internet magazine, aplicatii complexe si multe altele.Concret realizam: CD-prezentari, web design, logo design, programare web, grafica vectoriala, bannere flash, carti postale, harti, si asta nu e tot.

Pentru Wippo Team nu este nimic imposibil.

De la infiintarea sa, studioul nostru s-a dezvoltat, in conformitate cu cele mai bune idei de Internet, si astazi noi oferim cea mai completa gama de servicii in domeniul de marketing si servicii web pe Internet. Intr-o astfel de directie , studioul nostru este gata sa ofere accesibil, proiecte funtionale si de ultima tendinta.

Web Studio Wippo Team este unul din acele proiecte care creeaza un adevarat web design si servicii web care sunt profitabile si functionale. Si in aceasta vedem o prioritare care ar trebui sa aiba un adevarat Web Studio.

Moldova este cunoscut a fi suprasaturata cu concurenti, nu ofera timp pentru experimente. In acest context, Wippo Team aduce niste servicii de azi, cu niste propuneri foarte relevante. Scopul Echipei este de a oferi servicii web si aplicatii software la preturi rezonabile pentru Moldova. Ideea generala de functionare a Echipei pentru Republica Moldova este "sa oferim web site-uri 100% functionale la pretul ideal pentru client si pentru noi". Altfel spus, oferim un pret mai mic, pentru a fi multumit clientul nostru si pentru ca ne dorim sa cistigam nu prin numarul de clienti, ci si colaborarea acestora..

Wippo Team este competenta sa isi indeplineasca orice sarcina, vom crea un web design cu cel mai complex serviciu la dorinta clientului.Noi suntem gata sa indeplinim un web design unic, modern si elegant pentru internet magazine sau site-uri de tematica divertismenta, portaluri comerciale si multe altele.

Oferim niste solutii de varf. Oferim cele mai bune servicii, ce sunt executate cu fiabilitate. Aceasta abordare ne marturiseste ca suntem foarte meticulosi si seriosi in crearea unui proiect nou si conlucrarea noastra de mai departe cu clientii nostri. Datorita acestei abordari, devinim un partener cu oportunitati si un instrument in crearea unei afaceri de succes.

Datele de contact:

Telefon: (+373 22) 843-201
Mobil: +373 79813186

Domeniile de activitate VIC-COM INFO SRL (Wippo Team):

VIC-COM INFO SRL (Wippo Team) activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.2067
USD 17.9940
RON 3.8602
RUB 0.1911
GBP 22.4493
UAH 0.4539
BGN 9.8207
TRY 0.5535

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD