Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Radial Plus SRL

Facebook Odnoklasniki Youtube


Radial Plus: Lumea Produselor din Beton Radial Plus S.R.L.



Compania Radial Plus este una dintre cele mai mari întreprinderi din Republica Moldova, care realizează obiecte din beton și beton armat de calitate înaltă. Compania elaborează tehnologii inovatoare și este cu un pas înaintea ofertelor existente pe piața materialelor de construcție, satisfăcând cu succes un spectru vast de nevoi al companiilor de construcție și persoanelor fizice din Moldova timp de mai mult de 15 ani.



 



Producția companiei Radial-Plus



Planșeuri de beton din argilă expandată pentru case și clădiri



Sunt produse pe bază de blocuri ușurate de goluri care se sprijină pe grinzile de beton armat ale structurilor de grilaj. Avantajul principal al planșeurilor Radial Plus este rata înaltă a izolării termice și fonice, rezistenței la foc, îngheț și umezeală. Ușurința și duritatea planșeurilor asigură montarea lor rapidă și calitativă și longevitatea în exploatare.



Confecții pentru fântâni



Inelele de beton și beton armat ale companiei Radial Plus sunt cele mai recomandate materiale pentru amenajarea fântânilor, construcția puțurilor de canalizare și a sistemelor de drenaj. Sistemul îmbunătățit de fixare și montare a inelelor sub formă de caneluri în locul joncțiunii asigură simplitatea combinării și nu necesită sudare suplimentară. Compoziția îmbunătățită calitativ a materialelor utilizate pentru fabricare reprezintă garanția siguranței ecologice a confecțiilor de beton și beton armat, precum și simplifică curățirea lor ulterioară în procesul de exploatare.



Dale de pavaj



Compania Radial Plus este producătorul exclusiv al dalelor de pavaj din beton în Moldova. Asortimentul vast, diversitatea culorilor, formelor și dimensiunilor, precum și calitatea înaltă a dalelor de pavaj asigură acoperirea durabilă și cu un aspect exterior estetic a curților, trotuarelor și a suprafețelor cu diferite destinații.



Garduri decorative



Gardurile decorative ale companiei Radial Plus sunt fabricate pe bază de beton de calitate înaltă prin metoda turnării în câmp vibrator. Rezultatul utilizării la fabricare a tehnologiilor moderne este varietatea formelor și a imaginilor de relief cu incorporarea elementelor de garduri metalice și de lemn, a zidurilor din cărămidă și alte materiale care satisfac cele mai diverse preferințe ale clienților. Calitatea înaltă a producției și simplitatea montării asigură ridicarea rapidă a unei îngrădiri durabile în orice loc și pe orice tip de teren.

Адрес: str. VarniÈ›a 16/1 nr. 16, cod 2023

Localitatea: Chișinău

Raion: Chisinau

Telefon: 411-345

Telefon 2: 411-346

Fax: 421-691

Mobil: 022411345

Email: office@radialplus.md

Web: http://www.radialplus.md


© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD