Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Global Logos, Birou de traduceri/ Caraman Grup SRL

Facebook Odnoklasniki Youtube Skype
Sunteți o societate națională sau internațională și aveți nevoie de o traducere profesionistă? În acest caz serviciile noastre de traducere vă pot fi de mare ajutor pentru a vă desfășura activitățile în țară sau străinătate. Prin intermediul traducătorilor noștri experimentați vă punem la dispoziție în cel mai scurt timp posibil traduceri de înaltă calitate.

- Traducem din/în: Rusa, Ucraineana, Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola, Portugheza, Bulgara, Greaca, Ceha, Poloneza, Olandeza, Turca, Araba, Japoneza, Albaneza, Azera, Daneza, Norvegiana, Lituaniana, Estona, Maghiara, Slovaca, Suedeza, Armeana, Catalana, Croata, Ebraica, Finlandeza, Letona, Neerlandeza si Persana.

- Lingviştii noştri sunt selecţionați pentru fiecare proiect în parte, în funcție de specializările pe care le dețin. Traducătorii de la biroul de traduceri Global Logos dețin specializări în domeniul financiar, juridic, medical, tehnic, marketing și advertising.

- Adițional prestăm servicii de interpretare simultană sau consecutivă pentru întîlniri de afaceri, conferințe, seminare și discuții la telefon.

Administrarea traducerilor poate fi complexă, dar Global Logos face ca aceasta să fie eficientă, plăcută și accesibilă

Pentru a primi o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați

Адрес: str. Mircea cel Batrin nr. 11/6

Localitatea: Chisinau

Raion: Chisinau

Telefon: +373 60299669

Mobil: +373 60299669

Email: global.logos@gmail.com

Web: http://www.global-logos.md

Domeniile de activitate Global Logos, Birou de traduceri/ Caraman Grup SRL :

> Servicii/Consultanta > Servicii diverse


© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD