Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Raze

Raze este un site de publicitate online pentru companiile locale. Scopul lui este de a informa locuitorii capitalei despre situația ofertelor disponibile în momentul căutării. Mai exact, să ofere un răspuns instant unui interes spontant manifestat de utilizator.

Dacă ai cel puțin o locație fizică de comercializare a produsului sau serviciului, dacă lansezi des oferte promoționale, organizezi evenimente sau îți place să surprinzi publicul cu reduceri grandioase - ești obligat să fii prezent în Raze.

Raze este un canal de comunicare B2C, care te ajută să îți extinzi auditoriul, să fii mereu în atenția publicului, când acesta are nevoie de tine.


Apelând la noul instrument de marketing online obții următoarele:
- Pagina personală a companiei. Cu poze, descriere, program de lucru, video promoțional, facilități, date de contact, e-mail, rețele de socializare, ofertele lansate.
- Pagina de administrare, din care publici oferte noi, urmărești statistici, primești mesaje de la utilizatori.
- Trei tipuri de oferte cu care vii în atenția publicului - ofertă comercială, promoție sau reducere, eveniment. Pe toate le însoțești cu poze, descriere, spoturi publicitare, locație pe hartă și grafic de disponibilitate.
- Acces nelimitat la blogul Raze. Poți publica articole din numele companiei tale, dezvălui secrete din domeniu, descrii problemele cu care se pot confrunta clienții tăi. Publicarea articolelor este un instrument perfect pentru a convinge locuitorul că ești profesionist în domeniu și meriți atenția lui.


Datele de contact:

Telefon: 079236493
Mobil: 079236493

Domeniile de activitate Raze:

> Servicii/Consultanta > Publicitate si media

Raze activeaza in Chișinău

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.2067
USD 17.9940
RON 3.8602
RUB 0.1911
GBP 22.4493
UAH 0.4539
BGN 9.8207
TRY 0.5535

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD