Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

Farmona

Pentru ca esti specială pentru noi și meriţi tot ce este mai bun la cele mai înalte standarde de calitate am creat un spațiu, unde Tu, ești în centrul atenției, minunată și surprinzătoare în fiecare zi. Ne dorim să-ți fim alături și să auzim povestea ta,să împărtăşim sfaturi utile aşa că alăturat-te nouă!
Farmona este unul dintre liderii de producători şi exportatori din Polonia şi Europa. Farmona Moldova este distribuitor al produselor cosmetice pentru îngrijirea tenului,părului şi corpului, bazate pe extracte naturale direct de la producător. Produsele cosmetice profesionale sunt destinate atît pentru saloane de înfrumeseţare, spa-uri, clinici de îngrijire a pielii cît şi pentru acasă.Gama de produse Farmona sunt cele care îndeplinesc toate criteriile esenţiale pe care le căutăm: sunt naturale, sunt produse din ingrediente atent selecţionate, şi sunt create la cele mai înalte standarde de calitate.
Ai nevoie de-un sfat cu privire la o alimentație echilibrată?
Sau poate că te-ai hotărât ca de azi să mănânci numai bio?
Uleiul, capsulele, seminţele decorticate şi faina de cânepă sunt mai mult decât produse ambalate frumos, care tratează anumite probleme de sănătate; sunt alternativa unui mod de viaţă natural, sănătos şi plin de energie.
Pulbere din orz verde,ovăz,capsule,grîu şi lucerna ce conţin minerale şi vitamine de care corpul nostru are nevoie pentru o bună funcţionare a organismului.
Producători renumiţi: CANAH, CASOLO, , PUTEREA NATURII
-Suplimente alimentare
-Uleiul, capsulele, seminţele decorticate şi faina de cânepă sunt mai mult decât produse ambalate frumos, care tratează anumite probleme de sănătate; sunt alternativa unui mod de viaţă natural, sănătos şi plin de energie.
-Pulbere din orz verde,ovăz,capsule,grîu şi lucerna ce conţin minerale şi vitamine de care corpul nostru are nevoie pentru o bună funcţionare a organismului.

Datele de contact:

Telefon: 069070910
Mobil: 069070910

Domeniile de activitate Farmona:

> Sanatate/Frumusete > Alimentatie

> Sanatate/Frumusete > Cosmetice si ingrijire personala

> Sanatate/Frumusete > Produse medicale alternative/naturiste

Farmona activeaza in chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.0909
USD 17.6425
RON 3.8404
RUB 0.1907
GBP 22.2559
UAH 0.4496
BGN 9.7607
TRY 0.5469

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD