Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

ÎM „Paz Global"

ÎM „Paz Global” a fost fondată în anul 2010. Obiectivul principal al companiei reprezintă oferirea consumatorilor a unui instrument convenabil de comparaţie a prețurilor pentru bunurile și serviciile oferite de diverși furnizori. În acest scop, compania a realizat site-ul Paz Global, care constituie o resursă gratuită, independentă de informare şi comparaţie a prețurilor din Republica Moldova.

Comparația prețurilor - activitatea noastră

În prezent, Paz. md este singurul portal din Moldova, care permite consumatorilor să compare prețurile din diferite magazine și ale diferitor furnizori. Este un instrument unic și revoluționar pe piața Moldovei, care contribuie la dezvoltarea culturii de consum on-line și la promovarea dezvoltării comerțului electronic.

Concurenţa loială, după părerea noastră, reprezintă fundamentul activităţii de succes pentru vânzători, iar pentru consumatori – garanţia raportului excelent dintre preţ şi calitate. Pentru dezvoltarea unei concurenţe loiale, este necesar de asigurat accesul la informaţie pentru toţi participanţii de pe piaţă. În ziua de azi, informaţia actuală şi deplină reprezintă cheia succesului oricărui început de cale, fie aceasta deschiderea unei afaceri proprii sau procurarea de bunuri. De aceea, pe site-ul nostru veţi găsi doar informaţii cele mai „proaspete” şi depline despre preţurile bunurilor şi serviciilor. Pe lângă informaţia propriu-zisă Vă propunem un instrument practic pentru procesarea ei – căutare, selectare, comparaţie preţuri – ceea ce vă va permite nu numai să accesaţi datele necesare, dar şi să o faceţi simplu şi rapid.

Pe site-ul nostru veţi găsi preţurile din magazinele online, care oferă cele mai diferite mărfuri şi servicii. Printre acestea se întîlnesc produse multimedia şi electronice de uz casnic, mărfuri pentru copii, mărfuri pentru casă şi grădină, mobilier, servicii turistice, cadouri, îmbrăcăminte şi multe-multe altele.

Pe portalul nostru veţi găsi nu doar preţurile, dar şi multe alte informaţii, care Vă vor simplifica procesul de cumpărare şi Vă vor permite să faceti comparatie preturi pentru economisire. Aici se includ şi caracteristicile tehnice ale mărfurilor, cu explicaţia termenilor specifici, şi condiţiile de executare a cumpărăturilor în magazinele on-line, precum şi comentariile cumpărătorilor reali despre produse şi vânzători.

Paz Global oferă o soluţie complexă, care va fi de ajutor nu doar consumatorilor, dar şicelor, care intenţionează să deschidă o afacere proprie, care pot utiliza site-ul în calitate de instrument de analiză a pieţei, a structurii ofertei şi preţurilor curente la unele sau alte bunuri şi servicii.

Daca doriţi să cumpăraţi un produs preyent pe Paz, nu aveţi decît să faceţi click pentru a fi direcţionat către magazinul online, unde puteţi plasa comanda.

Obiectivele şi principiile noastre

Paz nu este un magazin online si nu se vrea astfel, nu vindem produse şi nici servicii. Suntem un portal destinat consumatorilor, iar obiectivul nostru este sa stabilim o legatură între clienţii interesaţi de cumpărarea unui produs prin punerea la dispoziţia acestora un set de intrumente care simplifică achiziţia şi magazinele online din ţară.

Noi tindem spre dezvoltarea comerţului electronic în Republica Moldova pe calea ridicării gradului de informare a consumatorului despre ofertele existente pe piaţă şi despre posibilităţile comerţului electronic, precum şi pe calea îmbunătăţirii culturii generale de consum;

Noi depunem toate eforturile ca informaţia de pe pagina noastră să fie exactă şi veridică;

Noi nu redactăm comentariile utilizatorilor, dar verificăm minuţios veridicitatea lor;

Paz Global, situl de comparatie preturi, respectă riguros toate normele şi drepturile consumatorilor;

Noi garantăm confidenţialitatea datelor utilizatorilor noştri;

Clasamentul de apreciere a magazinelor se construcţie exclusiv în funcţie de comentariile consumatorilor;

Paz Global învaţă cum să faceţi cumpărărturile chibzuite şi este gata să primească orice comentarii în vederea recomandărilor date;

Noi tindem ca Paz Global, situl de comparatie preturi, să servească în calitate de instrument de monitorizare a furnizorilor şi de susţinere a consumatorilor, fiind un sistem accesibil, dinamic, transparent şi demn de credibilitate;

Paz Global garantează, că va anula contractul cu orice magazin sau furnizor, care încalcă drepturile consumatorilor.

Sperăm că portalul nostru va aduce folos economiei Republicii Moldova în general, precum şi fiecărui consumator în particular.

Întotdeauna la dispoziţia Dvs,

Echipa Paz Global

Comparatie preturi - activitatea noastră

Datele de contact:

Telefon: 79454454
Telefon: 022890813
Mobil: 79454454

Domeniile de activitate ÎM „Paz Global":

Computere/Soft/Internet > Internet > Dezvoltare Web

Computere/Soft/Internet > Internet > Magazine Virtuale

Computere/Soft/Internet > Servicii IT&C > Servicii Web

ÎM „Paz Global" activeaza in chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.2067
USD 17.9940
RON 3.8602
RUB 0.1911
GBP 22.4493
UAH 0.4539
BGN 9.8207
TRY 0.5535

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD