Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

SRL "VERDES-INVEST PMI"

SRL “VERDES-INVEST PMI”, este unicul distribuitor oficial al Companiei “FIEL-CANGURO” din Spania producătoare de articole din cauciuc şi plasmase-flexible pe piata Moldovei. Asortimentul este format dintr-o gamă de peste 80 modele, toate fiind certificate în UE, corespund standartelor de protecţie a muncii şi ecologie, sunt dedicate pentru toate sectoarele din economie, prioritate aparţine sectoarelor de construcţii, agricultură şi privat. Pe fiecare articol este emblema producătorului prin ce se deosebesc de cele asemănătoare şi copii, au o garanţie de peste 10 ani. În componenţa asortimentului intră: coşuri cu capacítate de la 18 litri până la 85 litri, căzi de la 2 litri până la 40 litri, căldări de la 7,5 litri până la 30 litri, sertare până la 40 litri, coşuri comunale din cauciuc şi plasmas cu capacítate de 90 litri, urne cu capacítate de 50 litri, containere cu capacítate de 120 litri şi 240 litri, pavaje din cauciuc, elemente tubulare (Jghiaburi) din cauciuc şi plasmas pentru instalarea sistemei tubulare la coborâre a deşeurilor de construcţii de la înălţime, semnale de protecţie a autoturismelor pentru garaje şi parcări auto, mobilier stradal pentru protecţia pietonilor în locurile periculoase de trecere şi protectia trotuarelor, schele diverse modele, suporturi metalice, care se strâng, se folosesc la efectuarea lucrărilor interioare de construcţie cu înălţime de la 0,8 m. pina la 1,5 m. etc. Avantajele sunt : unice pe piaţă, design deosebit, preţ de la producător, elastice, uşor la ingrijire, comode în exploatare şi transportare, rezistente la calamităţi naturale, durata lungă în exploatare, pot fi folosite în orice sector, productivitatea muncii sporeste cu 15%. Invitam pentru colaborare unităţile comerciale, asociaţii de gospodării ţărăneşti, întreprinderi din sectoarele construcţii, producere, zootehnie, primăriile orăşeneşti şi subdiviziunile de salubrizare şi mentinere a curăţeniei, instituţii medicale, învăîământ, sport, constructori de drumuri şi amenanjare de parcuri, etc.
Unul din genurile activității întreprinderii este prestări servicii de instalare, punere în funcţiune şi deservire a sistemelor de “RIND-ELECTRONIC”. Acest sistem prezintă o îmbinare competitivă de LED-uri, chioșcuri informaționale, sau terminale de operatori automatizaţi cu destinația de deservire calitativă a clienților care stau în rând la ghișeele şi oficiile specialiștilor. Beneficiari de sistem “RIND-ELECTRONIC” pot deveni oricare instituție ce lucrează cu clienți.

Datele de contact:

Telefon: (22) 33 32 89
Mobil: 068039042

Domeniile de activitate SRL "VERDES-INVEST PMI":

Constructii/Amenajari/Mobilier > Materii prime si materiale constructii > Accesorii si materiale auxiliare pentru constructi

Constructii/Amenajari/Mobilier > Unelte si utilaje constructii > Echipamente constructii

Constructii/Amenajari/Mobilier > Materii prime si materiale constructii > Materiale de constructii

SRL "VERDES-INVEST PMI" activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.0909
USD 17.6425
RON 3.8404
RUB 0.1907
GBP 22.2559
UAH 0.4496
BGN 9.7607
TRY 0.5469

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD