Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

ZION.MD

Suntem o echipă dinamică specializată în prestarea serviciilor şi soluţiilor complete de web design şi web development, de la rezervarea numelui de domeniu până la elaborarea, găzduirea virtuală, promovarea pe Internet, dezvoltarea şi menţinerea paginilor web.

Este foarte important ca cei ce se ocupă de crearea unui site să denote un grad sporit de cunoştinţe în administrarea conţinutului, design şi uzabilitate, precum şi experienţă în optimizarea pentru motoarele de căutare şi marketing online. Doar aşa un proiect web îşi va atinge scopul său de bază, reuşind să ridice într-un final cifra afecerilor dumneavoastră, iar la acest capitol noi ne pricepem cel mai bine!

Experienţa noastră în web design se încadrează în toate categoriile actuale, fie că vreţi un website de prezentare pentru companie, fie că vreţi un blog inedit, personalizat sau chiar un portal, noi suntem în masură să facem din proiectul dumneavoastră un real succes!

Pentru a vă convinge de faptul că suntem unii dintre cei mai buni pe piaţa Republicii Moldova, vă prezentăm cîteva avantaje a unei colaborări cu studioul nostru:

- Oferim soluţii complete - majoritatea clienţilor care doresc un site web au nevoie de servicii adiacente pe care majoritatea firmelor nu le includ în preţul de bază: înregistrare domeniu, găzduire site, optimizare SEO, promovare sau consultanţă.
- Suntem o echipă care pune suflet în fiecare proiect şi care îşi menţine permanent actualizate informaţiile cu privire la ultimele tendinţe din domeniul web designului şi al optimizării site-urilor.
- Preţuri rezonabile - păstrăm costuri mici fără a face rabat de la calitate.
- Oferim clienţilor noştri asistenţă şi cursuri de iniţiere în administrarea sitului, astfel încît dumneavoastră să vă puteţi redacta anumite articole sau să efectuaţi orice altă operaţiune de bază.
- Suport online 24/24.

Адрес: str. Banulescu Bodoni nr. 45, cod 2045

Localitatea: Chisinau

Raion: Chisinau

Telefon: 060213293

Mobil: 060213293

Email: info@zion.md

Web: http://www.zion.md


© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD