Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

CLIMAT LUX S.R.L.

Climat Lux comercializaza si instaleaza sisteme de ventilare si climatizarea a aerului, de tip locativ, comercial si industrial .
Oferta noastră tehnică pentru sisteme de ventilație și aer condiționat include soluții tradiționale și soluții avansate specifice industriei. Instalațiile de ventilație se utilizează atât pentru schimbul de aer între exterior și interior cât și pentru recircularea aerului în interiorul clădirilor. Gama noastră de produse se întinde de la tubulatură de ventilație și centrale de ventilație până la soluții avansate pentru camere curate și tratarea industrială a aerului. Echipamentele de aer condiționat modifică umiditatea aerului și temperatura pentru a crea condiții mai bune în interiorul clădăriilor. Se utilizează printre altele aparate de aer condiționat, schimbătoare de căldură, pompe de căldură și sisteme de recuperare a căldurii.

O tehnică de ventilație eficientă pentru un climat interior confortabil indică cât de modernă este o clădire, la fel ca instalațiile sanitare și de încălzire. Gama noastră de referințe și experiența în acest domeniu este, prin urmare, extinsă.

Serviciile noastre încep de la proiectare. Cu ajutorul celor mai moderne metode de simulare ale departamentului de cercetare și dezvoltare putem să prezentăm beneficiarului și mai apoi operatorului clădirii soluțiile noastre încă din fază incipientă. Astfel se garantează o proiectare optimă a sistemelor tehnice și a componentelor. Noi am realizat instalații de ventilație și climatizare în clădiri de birouri, în centre comerciale și aeroporturi, în centre de conferință și centre expoziționale, în complexe sportive și spitale, în laboratoare și camere curare și bine înțeles că și pentru numeroase aplicații și clădiri industriale, printre care și soluții pentru curățarea aerului evacuat. Angajații noștri calificați și certificați asigură îndeplinirea cerințele legale specifice fiecărei țări.
Instalațiile tehnice montate pot fi supravegheate și comandate centralizat permanent. În centru de comandă pentru clădiri angajați calificați în domeniu supraveghează funcționarea optimă a tehnicii din clădire și pot intervenii în timp real pentru remedierea erorilor sau a defecțiunilor.



Datele de contact:

Telefon: 069775670
Mobil: 069775670

Domeniile de activitate CLIMAT LUX S.R.L.:

Constructii/Amenajari/Mobilier > Materii prime si materiale constructii > Constructii Speciale

CLIMAT LUX S.R.L. activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.1391
USD 17.9693
RON 3.8460
RUB 0.1925
GBP 22.1507
UAH 0.4519
BGN 9.7875
TRY 0.5521

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD