Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

PREMIUM TUR

E un fapt dovedit: oamenii isi doresc sa calatoreasca tot mai mult. In doar cateva decenii, turismul - de placere sau de afaceri - a ajuns una dintre cele mai dinamice industrii din lume. Agentia de turism “Premium Tur” este o companie care ofera o gama completa de servicii flexibile si inovative:

- Turism intern
- Turism international
- Tratament sanatorial
- Asigurari
- Transport
Toate fiind create in functie de dorintele si bugetul clientilor nostri;
Oferta Premium Tur de vacanţe în străinătate cuprinde diferite tipuri de vacanţe către destinaţii precum Ucraina, Bulgaria, Romania, Turcia, Grecia, Cehia, Austria, Israel, Croatia, Muntenegru, Tunisia, Egipt, Emiratele Arabe Unite etc, pachete turistice pentru destinaţii exotice (Maldive, Seychelles, Mauritius, Thailanda,Cuba etc), croaziere, circuite culturale, pelerinaje religioase, vacanţe motivaţionale (pentru spa&wellness, pentru sporturi de vară şi iarnă, turism activ, servicii de lux, pachete pentru cupluri în luna de miere, pachete pentru familii cu copii etc).
Misiunea Premium Tur este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastră de călătorie! Ne propunem să oferim clienţilor noştri produse turistice şi servicii de călătorie complete şi de înaltă calitate!
Valorile Premium Tur sunt date în primul rând de respectul faţă de clienţii, angajaţii, partenerii şi colaboratorii noştri şi de desfăşurarea unei activităţi transparente, cu respectarea legislaţiei Suntem în măsură să oferim orice destinaţie din lume, în condiţii de siguranţă şi confort.
La agentia de turism “Premium Tur” am fi onorati sa va avem drept client si speram sa putem construi impreuna o relatie durabila.

Datele de contact:

Telefon: +373 22 855-166;
Telefon: 855-165;
Mobil: 069 902438

Domeniile de activitate PREMIUM TUR:

Turism/ Sport/ Divertisment > Turism > Agentii de bilete

Turism/ Sport/ Divertisment > Turism > Agentii de turism

Turism/ Sport/ Divertisment > Turism > Turism international

PREMIUM TUR activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.0909
USD 17.6425
RON 3.8404
RUB 0.1907
GBP 22.2559
UAH 0.4496
BGN 9.7607
TRY 0.5469

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD