Companiile din Republica Moldova Спавочник Молдавских предприятий

MOVERS AUTO INTERTRANSPORT

Firma de transport Movers-auto S.R.L. din Moldova are o carieră bogată pe piaţa transportului de mărfuri. De câţiva ani, compania activează în domeniul transportului de încărcături. Zeci de companii mari au încheiat deja cu noi contracte pe termen lung. La moment, transportul de mărfuri din Moldova, sau, ca pe vremuri, din Moldova, România, Europa şi Rusia, Turcia, Grecia, precum şi în alte ţări şi oraşe, reprezintă cel mai avantajos mod de a transporta încărcăturile. Puteţi să ne încredinţaţi cel mai dificil transport de mărfuri. Managerii noştri vor monitoriza cu meticulozitate procesul de transportare a mărfurilor, care necesită o atenţie deosebită (voluminoase, agabaritice, periculoase şi mixte).
Vom transporta încărcătura Dumneavoastră în orice colţ al Europei şi al ţărilor CSI, unde există drumuri auto. Traficul se efectuează cu diferite mijloace de transport. Încheind un contract cu compania noastră, alegeţi un profesionalism înalt, deservire de calitate, livrarea încărcăturii intactă şi la timp.
Compania Movers-auto S.R.L. Vă pune la dispoziţie un spectru larg de servicii în domeniul traficului de mărfuri. Vă oferim transport de mărfuri în Rusia; din România, Italia, Spania, în Europa de Est şi de Vest; din ţările CSI în Asia Centrală şi de Sud-Est. Din Turcia la Moscova; din Grecia şi Bulgaria în Ucraina; din Germania, Belgia, Franţa şi Olanda în Moldova, Ucraina, Kazahstan şi Uzbekistan; din Spania în Bielorusia; din Bielorusia în Turcia; din Turcia în Lituania, Letonia, Estonia şi Finlanda; din Europa în Turkmenistan; din România şi Moldova în Uzbekistan; din Germania şi Italia în Kîrgîzstan. Anterior, transportul spre Kîrgîzstan era inaccesibil, dar în prezent, serviciile noastre au ajuns şi acolo.
Efectuăm transport de mărfuri auto, maritime, pe căi ferate şi în transport cu containere. Managerii noştri vor alege pentru Dumneavoastră traseul optim şi cel mai bun preţ.
Compania Movers-auto S. R. L. posedă o experienţă bogată în domeniul transportului de mărfuri din Europa în ţări terţe, cu arimarea încărcăturii. Transportul de mărfuri în ţările CSI şi în Europa reprezintă activitatea de profil a companiei.
În dependenţă de locaţie şi genul încărcăturii, efectuăm traficul cu diverse mijloace de transport. O mulţime de companii aleg firma noastră în calitate de partener constant. Avem la activ o sumedenie de transporturi de mărfuri, efectuate cu succes. Optând pentru compania noastră, optaţi pentru calitate, eficienţă, siguranţă şi profesionalism.
Managerii companiei noastre Vă vor ajuta în alegerea unui traseu perfect pentru trafic şi transportul potrivit. Depunem eforturi uriaşe pentru ca încărcătura Dumneavoastră să fie livrată la timp. Clienţii noştri sunt din Europa, Kazahstan, România, Turcia, Ungaria, Moldova, Ucraina, Rusia, Danemarca şi Norvegia. Numărul ţărilor în care efectuăm trafic de mărfuri, creşte în permanenţă.
Graţie serviciilor de calitate, clienţii noştri pot să nu-şi facă griji pentru integritatea încărcăturii transportate, de asemenea noi oferim tarife optime şi efectuăm trafic de mărfuri periculoase şi agabaritice.
Facem uz de întreaga experienţă pentru ca beneficiarii noştri să fie mulţumiţi de serviciile acordate de noi. Continuăm să creştem calitatea serviciilor noastre, să ameliorăm metodele de activitate în domeniu, pentru a rămâne cei mai buni pe piaţa traficului de mărfuri.
Piaţa serviciilor de transport se dezvoltă vertiginos şi noi suntem dispuşi să Vă oferim o abordare complexă pentru livrarea mărfii Dumneavoastră. Întreprinzătorii şi companiile vor avea doar de câştigat, din punct de vedere economic, încredinţând profesioniştilor organizarea procesului de transportare a încărcăturii, de asemenea să lase procesul de transportare pe seama managerilor calificaţi ai companiei noastre.
Puteţi să ne încredinţaţi organizarea traficului de mărfuri. Compania de transport Movers-Auto S.R.L. îşi asumă responsabilitatea pentru livrarea încărcăturii, pentru selectarea unei direcţii juste şi a schemelor de transport, a căilor de transportare a mărfii, elaborarea unor trasee optime şi a timpului de livrare, de asemenea acordă servicii de depozitare. Serviciile outsourcing sunt extrem de rentabile din punct de vedere al cheltuielilor şi al numărului de personal. Ne asumăm întreg complexul de servicii transport şi expediţie, în acest fel, economisindu-vă banii şi timpul. Dacă pornim de la faptul că, pentru mulţi outsourcing-ul încă mai este un domeniu necunoscut, managerii noştri sunt aşi în această branşă, şi ei Vă vor oferi soluţii optime de transport şi expediţie a mărfurilor.
Echipa noastră este alcătuită din profesionişti, captivaţi de propria activitate.
La întrebările Dumneavoastră, referitor la trasee, Veţi primi răspunsuri neîntârziate de la noi, prin telefon, sau prin e-mail.
Dacă doriţi ca încărcătura Dumneavoastră să fie livrată la timp şi fără cheltuieli suplimentare, atunci aţi ales calea cea dreaptă. Bun venit în compania noastră!
TRANSPORTUL DE ÎNCĂRCĂTURI prin intermediul companiei „MOVERS-AUTO” înseamnă:
1. Alegerea traseului optim de transportare.
2. Alegerea mijlocului de transport, care să corespundă standardelor internaţionale de pe piaţa transportului de mărfuri.
3. Calcularea costului de transportare a încărcăturii, ţinând cont de doleanţele clientului, de dimensiuni, preţul şi caracterul mărfii.
4. Asigurarea integrităţii încărcăturii.
5. Punctualitate la nivel de trafic de mărfuri internaţional.

În activitatea sa, „MOVERS-AUTO” respectă toate normele convenţiei internaţionale privind transportul de mărfuri.

Movers-Auto este cointeresată în transportul de mărfuri de export la comandă, din Moldova, Tiraspol, Ucraina în Rusia, Polonia, Europa, Ţările Baltice şi alte state, precum şi invers, din Rusia, Europa, Ţările Baltice în Moldova şi alte direcţii.

Condiţiile de transportare se stipulează suplimentar, în baza unei înţelegeri verbale şi a cererii contract pentru o încărcătură concretă. Tarifele de transportare în orice direcţie sunt flexibile şi suficient de competitive.
La întrebările Dumneavoastră, referitor la trasee, Veţi primi răspunsuri neîntârziate de la noi, prin telefon, sau prin e-mail.

Datele de contact:

Mobil: +373 68 499009

Domeniile de activitate MOVERS AUTO INTERTRANSPORT:

Sanatate/Frumusete > Produse medicale alternative/naturiste > Medicina naturista

Transporturi > Servicii conexe transporturi > Service - Autocamioane, Autobuze, Autocare

Transporturi > Servicii conexe transporturi > Servicii conexe Transporturi

Transporturi > Transport Rutier/Feroviar > Transport - Rutier Calatori Intern

MOVERS AUTO INTERTRANSPORT activeaza in Chisinau

 

Chisinau

Moldova


vt
pr. um.

MDL 1
EUR 19.2067
USD 17.9940
RON 3.8602
RUB 0.1911
GBP 22.4493
UAH 0.4539
BGN 9.8207
TRY 0.5535

© 2006 - 2014 Toate drepturile sunt rezervate Firme.MD